Oni su baš uporni, žele nazad Zvezdinog stranca, ali nemaju novca?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.05.2020.
19:57
Izvor: Sportske.net

Jedna opcija propala, sad se nadaju drugoj.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Kako se bliži nastavak sezone, Mateo Garsija polako izbija u prvi plan u medijima.

Znate već da je Crvena zvezda uspela od zimus da smanji preveliki broj stranaca u ekipi, otišli su Van la Para i Žander, uskoro bi trebalo da se postigne sporazum i sa Kanjasom o okončanju saradnje, a sledeći na tom spisku najverovatnije će biti Garsija.

On ima ugovor do juna 2023. godine, ali od dolaska Dejana Stankovića minutaža mu je manja nego jesenas i deluje da bi i on mogao da napusti ''Marakanu'' znatno pre isteka ugovora.

Za njega je interesovanje pokazao Aris iz Soluna, čije je boje već branio pre dolaska u Zvezdu.

On je u Arisu igrao na pozajmici iz Las Palmasa, pa bi Grci sada ponovo da primene isti recept i da Argentinca vrate na još jednu pozajmicu.
-
Baner live stream

Prema informacijama koje smo dobili iz Grčke, čelnici Arisa žele Garsiju ponovo u svojim redovima, ali nemaju dovoljno novca da otkupe njegov ugovor od Zvezde.

Tokom dana su se pojavljivale i informacije da bi oni rado trampili defanzivca Lindzija Rouza za Garsiju, ali je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela jasno poručio da Zvezda ne želi Rouza, pa je ta opcija otpala.

Ostala im je ova druga, koja se možda i ne čini toliko nerealnom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 04.05.2020
20:04

Po meni on uopste nije tako los igrac i velika je prednost jer nije mator, mozda i nebi bilo lose istrpiti ga jos...

avatar
Čeki
Tuesday, 05.05.2020
03:14

Decko je pokazao da je borben i da voli i zeli da grize. To se videlo i pod onom Milojevicevom taktikom zbog koje je cesto ispadao kad smo se branili jer, jednostavno, decko nije navikao tako da igra. On voli da vrsi presing na odbranu i trci do besvesti na protivnickoj polovini. Mislim da bi se on, Gavric i Veljko Nikolic odlicno uklopili.

avatar
Dorotej
Tuesday, 05.05.2020
09:58

Predlog je dobar. Verovatno je problem njegova (pre)visoka plata. Uprava je uspela da "stuca" novac od Evrope, sada pandemija i opet smo u finansijskoj krizi. Zato smo "odkrili" da imamo mlade igrače iz svoje omladinske škole.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 04.05.2020
20:01

Napokon da smo u Zvezdi dobili jednog trenera sa velikim internacijonalnim iskustvom koji je shvatio da nigde nema boljih igraca, nego u Zvezdinoj skoli fudbala i sirem regionu. Jedan je Deki Stankovic.

avatar
Miloš Šajn
Tuesday, 05.05.2020
10:53

Sa klincadijom koja noci provode po splavovima da napadamo Ligu Sampiona?

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 05.05.2020
20:08

Ti izgleda nisi dobro procitaomoj komentar jer ja nisam rekao da se treba oslanjati samo na nasu skolu fudbal, nego i na najbolje igrace u Srbiji i sirem regionu, a koliko znam svi nisu klincadija.

avatar
Man united
Tuesday, 05.05.2020
20:07

Станковић Милоју ни ципеле не може да чисти.