Ono što Stanković nije želeo javno da prizna, večeras je rekao Mrkela!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.08.2021.
21:27
Izvor: Sportske.net, b92.net

Dosta je bilo prikrivanja problema.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

 
Crvena zvezda je večeras razočarala svoje navijače i lošom igrom i porazom od Šerifa u Tiraspolju, a jedan gol je domaćinu bio dovoljan u revanšu za prolaz u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Srpskom šampionu sada ostaje nada da bi mogao da se domogne plasmana u Ligu Evrope, preko Jang bojsa ili Kluža, a večeras oko 23 sata saznaćemo ko će to biti.

Prva reakcija posle večerašnje eliminacije stigla je od sportskog direktora kluba Mitra Mrkele, koji je uputio kritike na adrese ''nosilaca igre'', priznajući da su ''totalno van forme''.

Bilo je to vidljivo i u nekim ranijim mečevima, ali je trener Dejan Stanković konstantno uveravao javnost da je ''sve pod kontrolom'' i da čvrsto veruje u kvalitet ekipe kojom raspolaže.

Mrkela je večeras ''otvorio dušu'', biće zanimljivo čuti šta će reći i Stanković.

"Loše smo ušli u utakmicu, ne ličimo na onu ekipu koja je prošle godine igrala odlično. Većina igrača koji su nosioci igre su totalno van forme. Ovo nije prva utakmica koja je bila takva, igrali smo dosta utakmica u prvenstvu, a jedina utakmica koju smo odigrali na nivou Crvene zvezde iz prošle godine je bila utakmica protiv Kairata'', istakao je Mrkela, a prenosi B92.net.

Pitanje koje se odmah nameće je ko će platiti ceh, odnosno hoće li biti kadrovskih promena.

"Ne znam da li će biti promena, nemojte to da me pitate odmah posle utakmice. Još su sveži utisci i da to ostane za neki drugi put", poručio je Mrkela.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Wednesday, 11.08.2021
08:18

Jednostavno godinama navikli na domace sudije i na sklanjalice, doslo vreme, za promene.

avatar
Shone1979
Wednesday, 11.08.2021
04:18

Stankoviću da se ne pozdravljamo... Obrukao si sve zvezdaše večeras, sram te bre bilo. "Svi su spremni i zdravi". Šta ste radili na pripremama, koje su koštale Boga Oca???

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 10.08.2021
21:44

Za sve su krivi Stankovic,Mrkela A glavni i zs ve krivac je Terzic .Terzicu odmah dati ostavku dok nije kasno.S ovim klubom ne mogu se boriti ni u nasoj ligi.