Oprez u Zvezdi, postoji li nešto u čemu je Suduva u prednosti?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.07.2019.
21:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

To naravno ne znači da se srpski šampion plaši prvog rivala u novoj sezoni.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Već u utorak uveče počinje nova sezona za Crvenu zvezdu koja u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gostuje litvanskoj Suduvi u Marijupolju.

Crveno-beli su zadovoljni učinkom na pripremama, osim toga su se i dodatno pojačali prethodnih dana (Kanjas, Tomane, Žander), pa je mnogo razloga za optimizam pred dvomeč sa rivalom koga je Zvezda prošle sezone eliminisala ukupnim rezultatom 5:0.

''Svakako će nam pošlogodišnje iskustvo mnogo značiti. Iako smo ubedljivo pobedili u dvomeču uvek treba biti oprezan kada igrate sa istim protivnikom više puta. Očekuje nas tvrd rival, ekipa koja se pojačala u odnosu na prošlogodišnje kvalifikacije.

Naš stručni štab uradio je detaljnu analizu protivnika, na vreme su nam predočili sve prednosti i mane Suduve. Odlična pripreme su iza nas, dobro smo radili i verujem da će sve to biti dovoljno da u Litvaniji ostvarimo rezultat koji će nam obezbediti miran revanš pred našom vatrenom publikom u Beogradu'', izjavio je Zvezdin vezista Branko Jovičić za klupski sajt.

Zvezda je veliki favorit za prolaz dalje, ali postoji i jedan detalj gde je Suduva u prednosti i to bi mogao da bude razlog za oprez.

''Iako je Suduva litvanska ekipa sastavljena je od dosta stranaca, prvenstveno od igrača sa prostora bivše Jugoslavije, a imaju i internacionalce iz Slovačke i Kanade. Njihova prednost može da bude to što se nalaze u sred prvenstva i što su lideri na tabeli, ali ako mi budemo na visini zadatka, u šta ne sumnjam, vratićemo se zadovoljni u Beograd'', zaključio je Jovičić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 07.07.2019
21:41

Napred Zvezdo, napred Svetinjo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.