Oproštajna poruka pred dolazak u Zvezdu - ''Delije'', znate li pesmu ''Ole, Olajinka''?

Autor: Darko Mitrović
petak 02.06.2023.
17:25
Izvor: Sportske.net

Vreme je za novi izazov.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Još zimus je bilo poznato da će krilni napadač praške Slavije Peter Olajinka postati prvo letnje pojačanje Crvene zvezde, a pre nekoliko dana ovaj 27-godišnji fudbaler je okončao svoju petogodišnju misiju u Slaviji.

Iz kluba odlazi sa osvojene tri titule prvaka i tri trofeja u kupu, pa je i na oproštaju od kluba podsetio na sve te trofeje.

Pozirajući sa tih šest pehara, Olajinka se oglasio na Instagramu, gde je objavio oproštajnu poruku pred selidbu u Zvezdu.

''HVALA TI ISUSE za godine koje sam proveo u Slaviji i u gradu Pragu, to su možda bili među najboljim delovima mog života.

Zaista sam zahvalan što sam postao deo istorije kluba. Raditi sa jednim od vrhunskih menadžera i nekim od najboljih igrača na svetu, zaista je bila čast.

Svako dostignuće čiji sam bio deo tokom svog vremena u Slaviji nosi posebnu uspomenu: moj prvi gol u Ligi šampiona protiv Intera iz Milana, kao i to što sam postao najbolji strelac kluba na evropskim takmičenjima.

Želim da se beskrajno zahvalim našim neverovatnim navijačima, koji su me beskrajno podržavali tokom godina. Pevanje 'Ole, Olajinka' je nešto što neću nikada da zaboravim.

Teško je pronaći prave reči za ovo. Samo želim da vam se zahvalim od srca. Klub, treneri, uprava, saigrači, osoblje i neverovatni navijači, kažem veliko HVALA.

Tokom ovih uzbudljivih pet godina, naišao sam na neke izvanredne igrače. Imam najveće poštovanje i priznanje za svakog od njih.

Međutim, verujem da je došlo vreme da krenem u novo poglavlje u svojoj karijeri, zauvek ćete zadržati mesto u mom srcu.

Slavija Prag će zauvek ostati moja porodica. Neka se zastava vijori'', napisao je Olajinka.

U protekloj sezoni je odigrao 37 mečeva za Slaviju, postigao 17 golova, uz 8 asistencija.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke