Optimistični Bandović: "Disciplina i koncentracija, spremni smo da uradimo šta treba!"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 24.07.2024.
21:30
Izvor: Sportske.net

Božidar Bandović veruje u svoj tim u Amsterdamu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vreme je za veliku utakmicu. 

Vojvodina igra u Amsterdamu protiv Ajaksa, nešto što se ne viđa svakog dana, pa je jasno da se ekipa priprema najbolje moguće za ovaj duel. 

O tome je govorio i Božidar Bandović, trener Voše. 

"Svako želi da bude akter ove utakmice. Želimo da budemo hrabri, da pokažemo ono što najbolje znamo. Neće biti lako, ali smo spremni na sve teškoće. Na njihov visoki presing, srednju zonu koristeći širinu. Mislim da smo spremni da sve uradimo što treba", rekao je Bandović. 

Zna vrlo dobro odakle preti najveća opasnost po gol Vojvodine. 

"Radili smo u tom visokom presingu, radili smo to u našem prvenstvu. Pokušaćemo da imamo posed, da napadnemo, ali sve zavisi od protivnika koji je kvalitetniji. Igramo protiv tima koji je individualno i timski veoma dobar. Biće u manjem broju te šanse i moraćemo da budemo mnogo dobri", rekao je on.

Čini se da je optimizam kod njega na visokom nivou.  

"Veliko iskustvo i izazov, da vidimo šta smo radili ovog leta. Moramo da se unapredimo još više, čekali smo ovu utakmicu i spremali se svih ovih meseci. Ovo je za nas veliki izazov. Mi verujemo da možemo", rekao je on. 

Kaže i da je u ovakvim utakmicama najbitnija - koncentracija. 

"Moramo da budemo disciplinovani, da imamo koncentraciju jer su oni opasna ekipa kada su u posedu. Imam veru u tim i nadamo se da možemo izvući pozitivan rezultat", rekao je Bandović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke