Optimistični Goh želi da ispiše istoriju sa Partizanom: ''Jedva čekam evropske utakmice''

Autor: Darko Mitrović
petak 10.05.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Svestan je aktuelne krize, ali optimizam ga ne napušta.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Serijom loših igara i rezultata, Partizan ne samo da je ovog proleća olako ispao iz trke za titulu u Superligi, nego će u finišu sezone grčevito da se bori da ostane na drugom mestu koje takođe vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Očekivalo se zimus da će crno-beli na proleće biti još jači nego u prvom delu sezone, pogotovo kada je na polovini sezone angažovan korejski ofanzivni vezista Jung-džun Goh, ali ovaj momak za sada nije opravdao velika očekivanja, ali i velika ulaganja uprave Partizana u njegov transfer iz Južne Koreje (1.2 miliona evra iznosilo je obeštećenje koje Partizan treba da plati korejskom Pohangu).

''Nisam zadovoljan svojim učinkom, mislim da ni navijači ne mogu da budu oduševljeni. Daću sve od sebe da se predstavim na bolji način u budućnosti'', poručio je 22-godišnji Goh u najnovijoj epizodi Partizanovog podkasta.

Podrška navijača će mu mnogo značiti kako bi što pre zaigrao u skladu sa očekivanjima.

''Prvo želim da se zahvalim navijačima zato što veruju u mene. Jedino što ja mogu da uradim je da nastavim da vredno radim i pokušavam da budem bolji. Zahvalan sam i nastaviću da se trudim da ispunim želje navijača'', dodaje Goh.

Ugovorom je vezan do juna 2027. godine, pa ćemo ga i sledeće sezone gledati u Partizanovom dresu. Bez obzira na aktuelnu krizu, Goh veruje da bi u narednim sezonama mogao da uradi velike stvari sa Partizanom, a onda da se oproba i u nekoj jačoj ligi.

''Zaista želim da igram evropske utakmice, jedva čekam... Kada sam bio mali stalno sam gledao mečeve Lige šampiona, bila je to velika stvar za mene.

Naravno da jednog dana želim da igram u ligama petice, ali moja trenutno najveća želja je da ispišem istoriju i ostanem u sećanju navijača kao neko ko je puno pomogao Partizanu'', naglasio je Goh.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke