Optimizam u redovima Voše pred derbi sa Zvezdom: "Konačno smo pronašli ritam"

Autor: Milovan Longinov
utorak 02.11.2021.
13:00
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

"Stara dama" u nizu od tri pobede.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ofanzivac Vojvodine Miljan Vukadinović zadovoljan je novom pobedom svoje ekipe i nada se da će ovaj niz nastaviti i u nedelju protiv Crvene zvezde.

Vukadinović je postigao jedini pogodak u gradskom derbiju sa Proleterom, za treću pobedu Vojvodine u nizu.

"Od svega najvažnije je da smo osvojili tri boda i da smo se osamostali na četvrtoj poziciji, pošto je bilo nekoliko ekipa sa istim brojem bodova pre ovog kola. Ispunili smo cilj i mislim da možemo da budemo zadovoljni. U prvom poluvremenu smo bili bolji, dali smo rani gol i mogli da postignemo još jedan, otišli smo na pauzu sa pozitvnim rezultatom. U drugom delu igre želeli smo da  zadržimo isti ritam, da postignemo drugi pogodak i  tako smirimo meč, međutim, Proleter nije imao šta da izgubi, krenuli su svim silama u napad. Imali su nekoliko šansi, ali i mi smo imali nekoliko dobrih polukontri u kojima nam je nedostajao samo bolji završni pas. Sve u svemu, bio je ovo pravi derbi, utakmica uz mnogo borbe i zato su ovo važni bodovi za nas", rekao je Vukadinović, a prenosi klupski sajt.

Voša u pravoj atmosferi dočekuje i predstojeći derbi sa Crvenom zvezdom.

"Na psihološkom planu bilo je veoma važno da vežemo nekoliko pobeda. Vojvodina je veliki klub i od nas se očekuje da pobeđujemo. Bilo nam je potrebno malo vremena da se uigramo sa novim stručnim štabom. Imamo veliki broj mladih igrača, ali sada se polako sve slaže i dolazi na svoje mesto. Svaka pobeda je podstrek kako za ekipu, tako i za svakog igrača. Ušli smo u pobednički ritam, što je veoma važno jer smo u seriji derbija, a u nedelju nas očekuje novi. Crvenoj zvezdi smo uspeli da uzmemo bod na „Marakani“, fokusirani smo samo na našu igru i ne gledamo u tuđe dvorište. Ako je Zvezda u padu, onda bi bilo odlično da pokušamo da ih iznenadimo. Analizraćemo u narednim danima njihovu igru, da pokušamo da iskoristimo slabosti, koje su minamalne, jer znamo da je u pitanju šampionski tim. Borićemo se kao i uvek i želimo da nastavimo niz pobeda", naglasio je Vukadinović.

Utakmica Vojvodina – Crvena zvezda na programu je u nedelju u 16.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke