Optimizam u Voždovcu: "Partizan jasan za analizu, imamo i mi svojih kvaliteta..."

Autor: Ivan Cvetković
subota 28.10.2023.
15:10
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Voždovca sastaju se sa Partizanom u meču 13. kola Super lige Srbije.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

Povezane vesti

Trener fudbalera Voždovca Marko Savić rekao je danas da je Partizan trenutno u najboljoj formi u Super ligi Srbije, ali je istakao i da je to dodatan motiv njegovoj ekipi da u nedeljom meču prikažu što bolju partiju.

"Partizan je ekipa koja je ubedljivo u najboljoj formi u celoj ligi, najkonstantniji su, uspeli su i da preokrenu neke duele što pokazuje da veruju u to što rade i da imaju dobru energiju", rekao je Savić, prenosi klub.

"S druge strane, u poslednje vreme prikazali su dominaciju, protivnici nisu uspevali da im zaprete, nisu primili nijedan gol u poslednja četiri meča, ubedljivi su", dodao je on.

Fudbaleri Voždovca sastaju se sa Partizanom u meču 13. kola Super lige Srbije, a gradski derbi je na programu u nedelju od 18.30 časova na stadionu u Humskoj.

"Imaju vrhunske igrače, dobro su organizovani, jasni su za analizu. Odlikuje ih fenomenalna tranzicija u napadu, to je nešto što im je najubojitije oružje, sposobni su da kazne svaku grešku protivnika, nije lako igrati protiv njih", rekao je trener Voždovca.

Savić je ipak istakao da veruje u kvalitet svog tima.

"Imamo i mi naše kvalitete koje možemo da nametnemo i trudićemo se da to i uradimo. Znamo da je to jedno od dva najteža gostovanju u ligi, uz ono Crvenoj zvezdi. Igraju na svom terenu, u odličnom momentumu su, ali to je samo jedan motiv više za nas da izađemo, budemo hrabri i pokušamo da pobedimo Partizan", rekao je Savić.

"Utakmicu spremamo na taj način, dajemo i apsolutno najveći mogući respekt, jer pored toga što su istorijski jedan od naša dva najveća kluba, u ovoj sezoni su do sada najviše pokazali", zaključio je Savić.

Voždovac ovaj meč dočekuje kao četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 17 bodova, dok je Partizan lider sa 31 bodom na svom kontu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke