"Orlići" poraženi, Brazil prejak na "Mitiću"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 08.06.2021.
20:54
Izvor: Sportske.net

Srbija bez udarca u okvir gola.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije do 21 godine je poražena od olimpijske reprezentacije Brazila sa 0:3 danas na stadionu "Rajko Mitić". 

Već od samog starta Brazilci su bili nadmoćniji rival, u trećem minutu su propustili šansu preko Pedra, a Srbija je mogla da povede u 30. minutu kada je Lazar Pavlović poslao sjajnu loptu, ali je Ilić zakomplikovao situaciju. 

U 34. minutu fenomenalan gol za Brazilce, Giljermo Arana je dočekao loptu u kaznenom prostoru, šutirao iz prve i postigao prelep gol za 0:1. 

Do kraja poluvremena Pedro je mogao da povisi na 0:2, ali je pogodio samo prečku, pa se lopta odbila i nije prešla liniju. 

Dugo nismo videli ozbiljnu šansu ni na jednoj ni na drugoj strani u drugom poluvremenu, Brazil je napadao i bio bliži drugom golu nego mi prvom. 

Ušao je i fudbaler Real Madrida u nastavku, Rodrigo, koji je odigrao 20 minuta, a samo četiri minuta nakon njegovog ulaska gol za Brazilce. Igrao se 76. minut, tada je Malkom poslao loptu Pedru, Gordić je odbio loptu, ali pravo na nogu Pedru koji postiže svoj gol za 2:0. 

Nismo dugo čekali ni na treći gol, videli smo novu akciju Brazila po levoj strani, Arana je prošao, pronašao Pedra koji postiže gol petom, lopta je od stative ušla u mrežu za konačnih 0:3. 

Dosta mirno nakon tog gola, možemo reći da smo videli sjajnu ekipu Brazila. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke