"Orlovi" iz Hajata kreću po bodove

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.09.2014.
21:33
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Srbije Dik Advokat odlučio je da se članovi nacionalnog tima okupe u Hajatu pre početka priprema za prve takmičarske mečeve u kvalifikacijama za EURO 2016.

Beta/Branislav Božić/Av
Beta/Branislav Božić/Av

Povezane vesti

Kada su reprezentativci Srbije odmerili snage sa Francuskom u Beogradu činilo se da će vreme do prvih takmičarskih utakmica u kvalifikacijama za EURO 2016 trajati duže.

Subjektivni osećaj ili ne, pripreme za novo okupljanje naših najboljih reprezentativaca uveliko traju a selektor Dik Advokat već je napravio određeni raspored.

Holanđanin će reprezentativce okupiti 6. oktobra, ali ne kao do sada u SC FSS u Staroj Pazovi, već u hotelu Hajat u koji su se Advokatovi izabranici smestili i veče pred duel sa Francuskom.

Kako sada stoje stvari, Dik Advokat će spisak igrača na koje računa za duel sa Jermenijom i Albanijom objaviti 1. oktobra, dan pre no što selektor mlade reprezentacije obelodani sa kojim snagama će napasti Španiju u baražu za EP.

Reprezentacija Srbije prvu utakmicu u kvalifikacijama za EURO 2016. igra 11. oktobra u Jerevanu protiv Jermenije, a tri dana kasnije u Humsku stiže reprezentacija Albanije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke