"Orlovi" oštre kandže pred Dansku - novi Piksijevi saveti Samardžiću, lucidni Tadić i Mitar kao defanzivac!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 24.06.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Nekoliko zanimljvih detalja sa poslednjeg treninga reprezentacije Srbije pred odlazak u Minhen.

Ivan Cvetkovic
Ivan Cvetkovic

Povezane vesti

Iz Augzburga: Ivan Cvetković

Fudbalska reprezentacija Srbije uveliko radi poslednji trening pred treću, odlučujuću utakmicu u grupnoj fazi Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Kako je i naglašeno promenom plana iz praktičnih razloga, “orlovi” će trening odraditi u bazi Rozenauštadion u Augzburgu, iako je prvobitno od strane organizatora bilo zamišljeno da se uradi u trening centru Bajerna iz Minhena.

Međutim, stručni štab na čelu sa Draganom Stojkovićem odlučio je da ekspediciju poštedi puta, te da se na miru pripremi za utakmicu protiv Danske.

A na treningu, nekoliko zanimljivih detalja.

Na teren su ponovo zajedno izašli selektor Stojković i Lazar Samardžić u jeku sve glasnijih najava da bi fudbaler Udinezea mogao da započne meč protiv Danske.

Posle kraćeg dogovora, usledilo je zagrevanje bez lopte, a potom i popularne “ševe” u kojima smo videli veoma jak intenzitet. Dušan Tadić bio je pravi vođa svoje grupe vodeći ritam i nalazeći lucidna rešenja, raspoložen je bio i Samardžić, dok su Mitrovićeva uklizavanja pokazala takmičarski duh napadača Al Hilala u svakom trenutku.

Ekipa će posle ručka u popodnevnim časovima krenuti put Minhena gde će prenoćiti i sačekati utakmicu na Alijanc areni.

Meč protiv Danske na programu je u utorak od 21 sat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke