Osim Zvezde, naši predstavnici u Evropi ne blistaju na pripremama

Autor: Darko Mitrović
subota 08.07.2023.
21:21
Izvor: Sportske.net

Danas izgubio i TSC...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle Partizana koji je u četvrtak poklekao u prvoj ozbiljnijoj proveri na pripremama u Sloveniji (0:2 protiv Bohemijansa), danas su još tri naša predstavnika na evropskoj sceni ostvarila neubedljive rezultate.

Preneli smo već, Čukarički je danas poražen od mađarskog MTK sa 2:1, što mu je prvi poraz na pripremama posle remija sa Rijekom i pobede nad Makedonijom Đorče Petrov, dok je Vojvodina u dve utakmice na pripremama u Sloveniji upisala dva remija. Novosađani su najpre remizirali sa rumunskim Ocelulom, a danas i sa slovenačkim Aluminijem (1:1).

Nije bolje prošao ni TSC koji je danas odmerio snage sa austrijskim Šturmom. Ekipa Žarka Lazetića je dobila prvo poluvreme golom novajlije iz Voždovca Miloša Pantovića u 40. minutu, ali u nastavku je Šturm preokrenuo rezultat i golovima Bovinga u 52. i 89. minutu došao do pobede od 2:1.

Prethodna dva meča od početka priprema TSC je dobio protiv Voždovca (1:0) i Celja (2:1).

Za sada je jedino Crvena zvezda bez greške u pripremnim mečevima. Tim Baraka Bahara je sve dominantniji iz meča u meč, danas je bio ubedljiv protiv Nefčija i trijumfovao sa 4:0 i iz ove perspektive deluje da je izraelski stručnjak za kratko vreme uspeo značajno da unapredi igru srpskog šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke