Ostavka od 1.000.000 evra, Stojković ne odustaje od Srbije?

Autor: Ivan Cvetković
subota 29.06.2024.
08:16
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Zanimljiv detalj iz ugovora mogao bi da ukaže na to da se aktuelni selektor "orlova" neće povući tek tako.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

U jeku spekulacija oko budućeg statusa sada još uvek aktuelno selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija pojavila se zanimljiva informacija.

Sport klub prenosi da Stojković ne planira da podnese ostavku nakon ispadanja iz grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a ukoliko bi to i učinio, to bi ga koštalo čak 1.000.000 evra.

Naime, toliko vredi jednostrani raskid saradnje sa obe strane, pa bi u tom slučaju Stojković mogao da ostane bez ukupno skoro 2.000.000 evra, računajući i smenu.

Odmah nakon eliminacije u Nemačkoj počele su najave da će Srbija uskoro i zvanično ostati bez selektora, te da u FSS uveliko razmatraju sve potencijalne kandidate koji bi nasledili Dragana Stojkovića koji ima važeći ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije do 2026. godine.

Reprezentacija Srbije se pod vođstvom 59-godišnjeg Nišlije kvalifikovala za Mundijal u Kataru 2022. i Evropsko prvenstvo 2024, prvi put posle 24 godine, ali se natupima na ova dva takmičenja nije naročito proslavila.

Fudbalski savez Srbije već je doživeo velike provemene odlascima generalnog sekretara Jovana Šurbatovića i potpredsednika Branislava Nedimovića, a novi rezovi se tek očekuju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke