Ostavka u Subotici, Spartak ostao bez sportskog direktora

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.09.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Klub je ovog popodneva to i zvanično potvrdio.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Subotički Spartak nije dobro počeo novu superligašku sezonu. Posle šest odigranih utakmica, Subotičani zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli sa pet osvojenih bodova, a jedinu pobedu su ostvarili minimalnim rezultatom protiv kragujevačkog Radničkog.

Ipak, imali su zanimljiv prelazni rok ovog leta, kada su u Suboticu stigli brazilski vezisti Kajkue i Leo Antonio, kao i kolumbijski napadač Hose Mulato. Svi oni tek treba da pokažu svoje kvalitete, možda već od naredne utakmice protiv IMT-a, ali sportski direktor koji je radio na ovim transferima više nije u Spartaku.

Naime, klub iz Subotice je ovog popodneva zvanično potvrdio da je Ljubiša Dunđerski podneo ostavku, a njihovo saopštenje prenosimo u nastavku.

''Dugogodišnji sportski direktor Ljubiša Dunđerski danas je podneo ostavku iz privatnih razloga i tako završio svoju misiju u Spartaku.

U svom drugom mandatu na mestu sportskog direktora kluba i šefa stručnog štaba je proveo nešto više od dve godine.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Ljubetu na svemu što je učinio za naš klub i da mu poželimo sve najbolje i puno uspeha u životu i daljoj karijeri'', navodi se u saopštenju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke