Otklonjene sve dileme - Partizan sutra predstavlja novog trenera!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.08.2018.
15:55
Izvor: Sportske.net

Stigla je zvanična potvrda kluba iz Humske. Sa novim trenerom već od duela sa lučanskom Mladosti.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Vicešampion Srbije rastao se u petak sa dosadašnjim trenerom Miroslavom Đukićem, a koliko sutra biće predstavljen novi šef struke.

Tokom popodneva predstavnici medija obavešteni su da je promocija novog šefa struke zakazana za subotu, 4. avgust od 18 časova i 30 minuta.

Kako je i bilo najavljeno, novi trener Partizana postaće Zoran Bata Mirković, proslavljeni reprezentativac i nekadašnji fudbaler crno-belih.

Promocija novog šefa stručnog štaba biće obavljena u prostorijama SC Partizan-Teleoptik u Zemunu.

Ovo ujedno znači da će Zoran Bata Mirković stupiti na dužnost pre prvenstvenog duela sa lučanskom Mladosti, a videćemo da li će u nedelju biti na klupi ili će prvi meč ispratiti sa tribina.

Ukoliko ne bude debitovao u nedelju, Mirković će prvi zvanični meč na klupi Partizana imati sledećeg četvrtka u Danskoj.

Podsećamo, rastanak sa Miroslavom Đukićem usledio je kao rezultat slabe igre ekipe na startu nove sezone, a više o detaljima mogli ste da čitate u vesti koja se nalazi u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MMK
Friday, 03.08.2018
23:55

Za sve one koji pricaju da ne treba da nas vodi neiskusan trener: Koliko je Partizan angazaovao iskusnih trenera? I kako smo sa njima prosli? Koliko su iskustva u trenerskom poslu imali Stanojevic i Mateus (oni su mi prvi pali na pamet), u koje se kunemo/kunete i kakav su uspeh imali? Ajmo malo realnosti, nismo mi bas u situaciji da dovedemo Antica i sl... Neki ovde misle da treba da nas vode Murinjo i Gvardiola u najmanju ruku...

avatar
Osijek 51
Friday, 03.08.2018
21:47

Nebi birao trenere po poziciji na kojoj je igrao, ko razumije fudbal svejedno je , bio napadac ili obrambeni igrac, eto Djukic je bio dobar stoper ,a kakav buzdovan od trenera. Nadam se da Mirkovic nije dosao bezuslovno i da ce se prvo rijesiti onog buljavog, a zatim i svih ostalih smutljivaca...

avatar
Sale76
Friday, 03.08.2018
20:14

Dosta vise dripaca iz Stitara,sada malo mi BEOGRADJANI,fini ljudi,nisu za rudnik!!!

avatar
magister
Friday, 03.08.2018
19:45

Ne želim da budem negativan: neka Bata bude najbolji trener ikad u Partizanu. Ipak, ovo je još jedan potez koji čini očiglednim posao ove uprave. Mirkovićev prvi angažman je pomaganje Tumbakoviću oko reprezentacije Crne Gore, a i taj posao je dobio kao bivši igrač Partizana. O njegovom trenerovanju, talentu, znanju, taktičkim sposobnostima, konceptu igre koji gaji, smislu za organizaciju (neophodno za veliki klub) - ne zna ni on sam, jer nikad taj posao nije radio. Baš je nađen dobar momenat da se okuša. Pa šta bude. Partizan je klub ogromne tradicije i potencijala. Pa zašto se dozvoljava ovakvo poigravanje?

avatar
Giorgio
Friday, 03.08.2018
19:35

Partizan ukoliko prodje Dance ide u povlascene 100%.Problem je sto necemo proci ekipe iz nepovlascenih poput Atalante it'd.

avatar
Budimo.ljudi
Friday, 03.08.2018
23:07

Nije tačno. Izvlačenje za play-off Lige Evrope je u ponedeljak dakle PRE odigravanja trećeg kola. Isto kao i za Ligu Šampiona. Shvataš? Idemo u nepovlašćene u svakom slučaju i možemo samo da se nadamo da se nećemo ukrstiti sa timom koji je nosilac para (veći koeficijent) nego da će kub koji nije nosilac izbaciti taj klub koji ima veći koeficijent.

avatar
Budimo.ljudi
Friday, 03.08.2018
18:16

Sretno Batice. Ali veliki problem predstavlja igrački kadar, tu teško da ima ijedan, bar jedan, kvalitetan igrač. Rikardo je dobro izgledao na početku, odlična konstitucija i solidna tehnika, ali se, bar do sada, vidi da mu treba dosta šansi da bi postigao gol. Enake je jedini igrač koji zaslužuje prelaznu ocenu, ostale nije potrebno ni komentarisati. I naravno, Stojke, najpouzdaniji. Imam utisak da je njemu čak postalo i dosadno da brani koliko loše igramo, ne bih se iznenadio da nas napusti i da ostanemo sa Kljajićem od 50kg.

avatar
Partibrejker
Friday, 03.08.2018
18:05

I opet ugovor na dve godine,pa posle placanje otkaza.Da li ste culi za probni rad?

avatar
paok
Saturday, 04.08.2018
07:42

Pa ne mozes bas da se pitas za sve. Prvo Mirkovic nije skup kao Djukic, nece svako da pristane na probni rad. Uostalom da su mogli doveli bi neko poznato ime.

avatar
Man united
Friday, 03.08.2018
17:33

Није Зорана, већ Зоран.

avatar
НССрбија
Friday, 03.08.2018
18:18
avatar
brekbaCh1
Friday, 03.08.2018
17:24

Nisam odusevljen, ali samo da ne gledam vise onog Djukica. Bata ce da bar da uvede red, autoritet, a i provereni je Grobar. Podrska i nek je sa srecom !

avatar
djan_franko
Friday, 03.08.2018
16:08

To trebalo pre 2,3meseca uraditi...

avatar
djan_franko
Friday, 03.08.2018
16:06

Djukic odradio pripreme i birao pojacanja pa sad ga menjate... e moji omnovi 👍