Otkriveno - Do kada će Obradović ostati u Partizanu, a Piksi na kormilu reprezentacije Srbije?

Autor: Nemanja Janošev
petak 19.11.2021.
23:31
Izvor: Sportske.net

Samo što su stigli, već slede pitanja o odlascima.

Printscreen/TV Prva
Printscreen/TV Prva

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković zajedno su gostovali na TV Prva gde su govorili o brojnim temama.

Obradović i Stojković su ove godine posle dugog niza godina odlučili da se vrate u Srbiju i rade u Partizanu, odnosno reprezentaciji Srbije. Pozitivni rezultati se nižu, a posebno se ističe plasman "orlova" na Svetsko prvenstvo u fudbalu Dragana Stojkovića. 

Tek su došli, a već se dolazi do pitanja do kada bi ostajali... U smiraju emisije, dvojica stručnjaka iz različitih sportova, govorili su na tu temu.

"Ja bih voleo da ostanem što duže. Izuzetno sam srećan i zadovoljan. Imam priliku da radim sa divnim ljudima, kako od stručnog štaba, tako i od igrača. Imate teže situacije tokom sezone, ali sve se rešava razgovorom. Ne verujem u novčane kazne i nikada za ovih 30 godina nikada to nisam uradio. Naravno, ima burnih situacija i biće ih. Uživam u svakom trenutku i voleo bih da to potraje što je moguće duže", kazao je Željko Obradović.

Kada je u pitanju Dragan Stojković, za njega lepšeg mesta od Srbije nema. Za dugoročnost svog ostanka "krivi" druge.

"Mi čiji je DNK ovde, čiji je zavičaj ovde, moramo to da pamtimo i osećamo. Ostaću dokle god me budu želeli. Prijatelji su vam tu, rodbina je tu, koreni su tu... Ovde je čista emocija, zašto bismo odlazili. Gde ćemo to? Možemo, u redu. Mogu ja u Pariz, a Željko u Atinu, ali zašto? Imamo uslove za rad, važno je da imamo podršku, da budemo jedinstveni, jer mi kao narod možemo sve, a potrebno nam je jedinstvo", naveo je Dragan Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke