Otkriveno, Partizan premira klubove protiv Zvezde, ovo je cifra!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.04.2022.
08:22
Izvor: Sportske.net

Cifre su ozbiljne...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipe Partizana i Crvene zvezde će se boriti do poslednjeg kola za titulu prvaka Srbije, trenutno je stanje da su crveno-beli u boljem položaju pošto imaju dva boda više na pet kola do kraja. 

Zvezda ima do kraja dva gostovanja, u Novom Sadu i Kruševcu, dok na stadion "Rajko Mitić" dolaze Čukarički, Radnički i Voždovac. 

Partizan igra do kraja sa TSC-om, Napretkom, Vojvodinom, Voždovcem i Radničkim, domaćin je danas, protiv Voše i Nišlija. 

Prema navodima "Kurira", Partizan je odlučio da premira sve one koji uspeju da izvuku povoljan rezultat protiv Crvene zvezde, a za pobedu se dobija čitavih 150 hiljada evra. 

Dakle, ekipe će imati daleko veći motiv protiv kluba iz Ljutice Bogdana koji je, prema saznanjima pomenutog lista, takođe premirao klubove koji uspeju da iznenade Partizan. Do sada su premirali po 50 hiljada evra klubovima koji su "otkinuli" bodove crno-belima. 

Partizan danas igra protiv TSC-a, prilika da dobro zaradite u AdmiralBetu, a možda je najbolja opklada na ovaj duel kombinacija pobede Partizana i 0-3 gola jer crno-beli ne blistaju napadački u drugom delu sezone, kvota je 1,98.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke