Otkriveno - Srpski reprezentativac bio na pragu Atalante

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.12.2021.
19:27
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Možda bismo ga večeras gledali u Ligi šampiona...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Povodom večerašnje utakmice šestog kola Lige šampiona između Atalante i Viljareala, srpski reprezentativac Stefan Mitrović je govorio za TV Arena sport i tom prilikom otkrio da je pre nekoliko godina bio u ozbiljnim pregovorima sa Atalantom.

''Tačno je, bilo je interesovanja. Bili smo u pregovorima kada je Atalanta bila u uspoonu. Bila je daleko od kluba kakav je danas stvorio, odnosno kako ga je stvorio Gašperini. VIljareal će imati težak zadatak, nisu u dobroj formi, ove sezone su dosta pali u odnosu na prethodnu, što niko nije očekivao. U Evropi igraju bolje nego u prvestvu. Očekujem da Viljareal pobedi, voleo bih zbog španskog prvenstva da svi klubovi prođu dalje'', izjavio je Mitrović.

On je sada član španskog Hetafea, gde je prešao iz francuskog Strazbura. Onim što je doživeo u Španiji je prezadovoljan.

''Kvalitet života je stvarno izvanredan, presrećan sam što sam potpisao za Hetafe. Kad sam bio na pozajmici u Valjadolidu, želja mi je bila da se jedog dana vratim u Španiju. Ovde je fudbal veoma kvalitetan i zaista je sve izvanredno. Dolaskom novog trenera u ekipi je mnogo bolje. Nadam se da ćemo nastaviti sa ovakvim igrama, znam da imamo kvalitet za opstanak u ligi'', zaključio je Mitrović.
 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke