Otvaranje novog stadiona u Donjoj Trnavi ostalo u senci teže povrede fudbalera Radničkog

Autor: Darko Mitrović
petak 01.07.2022.
22:40
Izvor: Sportske.net

Kako je i najavljeno, večeras je priređen pravi spektakl u selu nadomak Kragujevca.

FK Radnički 1923/Nenad Kotlajić
FK Radnički 1923/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Samo dan posle povratka sa priprema u Sloveniji, fudbaleri kragujevačkog Radničkog 1923 su imali i svoju generalnu probu pred početak nove sezone.

Tim Dejana Joksimovića je večeras gostovao  na otvaranju novog stadiona ''Pampas'' u Donjoj Trnavi kod Kragujevca, gde je Radnički odmerio snage sa ekipom crnogorskog OFK Petrovca.

Meč je završen bez pobednika, rezultatom 1:1. Gosti su prvi došli do gola, a za remi se pobrinuo crnogorski fudbaler u ekipi Radničkog, Miloš Brnović.

Brojna publika je uveličala ovaj događaj, ali i reprezentativac Srbije Filip Kostić koji je takođe prisustvovao otvaranju novog stadiona u srcu Šumadije.

FK Radnički 1923/Nenad Kotlajić

Nažalost, na ulasku u finiš meča viđen je i jedan neželjeni detalj.

Naime, defanzivac Radničkog Nikola Kovačević je teže povredio zglob u 80. minutu meča i posle nekoliko minuta ukazivanja pomoći morao je da bude iznet sa terena. Tek što je meč nastavljen, Kur se našao u odličnoj prilici, ali je golman Radošević na vreme istrčao, skratio ugao i zaustavio taj pokušaj tamnoputog fudbalera Radničkog koji je još uvek na probi u kragujevačkom superligašu.

Potom je meč još jednom prekinut, jer su kola Hitne pomoći morala preko celog terena da dođu do Kovačevića koji je odmah prevezen u bolnicu na snimanja.

Do kraja bez većih uzbuđenja, a odmah po završetku meča gledaoci su pozvani da ostanu i na koncertu Miroslava Ilića na istom mestu.

Ekipa Radničkog se sada okreće prvom kolu nove superligaške sezone koja počinje 8. jula. Kragujevčani će gostovati u Lazarevcu gde će se sastati sa domaćom Kolubarom koja je obelodanila saradnju sa AdmiralBet-om pred start nove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke