Ova šestorica znaju da se neće vratiti u crno-beli dres!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 04.06.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Bez obzira ko bude trener...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Partizan je u problemu i zbog suspenzije od strane FIFA, a ukoliko ostane na snazi, moguće je da će imati problema i sa igračkim kadrom. 

U ovom trenutku oni koji su bili u drugom planu ne žele da ostanu u redovima vicešampiona Srbije, a pored toga jasno je i da će biti prodaja kako bi klub mogao dalje da funkcioniše bez onih najvećih problema. 

Ugovori koji ističu i koji neće biti nastavljeni su nešto o čemu smo pisali, ali hajde da ponovimo, Marko Živković neće ostati u Partizanu jer nije imao minutažu, tek u poslednjem kolu je igrao protiv Kragujevčana, a Siniša Saničanin nije dokazao da je vredan crno-belog dresa u ovoj sezoni. Andrija Pavlović odavno nije na onom nivou na kom se očekuje da bude, a Danilo Pantić je još jedan od igrača koji nisu dobijali šansu ove sezone. 

Denil Kastiljo je već napustio klub, baš kao i Frenk Kanute. 

Spisak će se nastaviti, a jedini od igrača koji ostaju bez ugovora i koji će ponovo dobiti šansu u Partizanu jeste golman Nemanja Stevanović koji je tokom čitave sezone imao problema sa virusom. 

"Zlatna koka" je Mateuš Saldanja, on je odavno mislima u Turskoj, čak i pre završetka sezone kada je otišao da gleda utakmicu Galatasaraja i Fenerbahčea, iskoristio je boravak u Istanbulu i da pregovara sa čelnicima najvećih klubova te zemlje i Partizan će ga pustiti najverovatnije po ceni od 10 miliona evra. Igrač, svakako, želi da ode u veći klub. 

Samed Baždar je takođe meta mnogih klubova, ali njegova sudbina je i dalje neizvesna, a sigurno će biti još prodaja jer zainteresovanih klubova i te kako ima za fudbalere Partizana. 

Dakle, Živković, Pavlović, Pantić, Saničanin, Kastiljo i Kanute 100% naredne sezone neće biti u crno-belom dresu, sedmi će najverovatnije biti Mateuš Saldanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke