Ovaj Partizan je ozbiljan - Saldanja i Menig za tri boda na "Karađorđu"!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 06.08.2023.
20:55
Izvor: Sportske.net

Slavlje navijača Partizana u Novom Sadu protiv slabašne Vojvodina ne startu ove sezone.

Partizan.rs - Miroslav Todorović
Partizan.rs - Miroslav Todorović

Povezane vesti

Pobeda Partizana u Novom Sadu protiv Vojvodine, bilo je večeras 0:2 (0:0) u utakmici gde nismo mnogo videli od domaćina, dok su crno-beli pokazali zavidnu agresivnost i zasluženo su stigli do tri boda. 

Prvo poluvreme nije obilovalo prilikama, Partizan je bolje krenuo, bio agresivniji, nošen dobrom energijom Kristijana Belića, ali i novih pojačanja, Saldanje, Severine i Kanutea. 

Vojvodina je pretila uglavnom preko Čumića koji je bio raspoložen za igru, ali je zaustavljan, uglavnom nepropisno, pa su fudbaleri crno-belih dobijali i žute kartone, poput Ilića i pomenutog Belića. 

Velika šansa za Partizan u 11. minutu kada je Kvinsi Menig dobio upotrebljivu loptu od Natha, prethodno je Severina uspeo da "navuče" par igrača Vojvodine, ali je ishod akcije bio slab, Holanđanin nije dobro završio akciju. 

Kasnije je Vojvodina takođe pretila, Jovanović je odbranio Malbašiću, ali promene rezultata nije bilo. 

U nastavku odmah gol u mreži Carevića. 

Partizan je krenuo veoma dobro, Natho je uputio izuzetno upotrebljiv pas za Saldanju koji uklizavanjem šalje loptu u mrežu Vojvodine za 0:1

U 58. minutu velika šansa za Vojvodinu, Čumić se nameštao, šutirao sa 16 metara, a Aranđel Stojković je uspeo da ga izblokira. Samo par sekundi kasnije, nakon kornera, Malbašić je zakasnio za delić sekunde na drugoj stativi, gosti su i dalje imali prednost.

I onda u 74. minutu je sve bilo rešeno. Veliki deo stadiona je aplaudirao Kvinsiju Menigu. Bila je polukontra crno-belih, Holanđanin je dobio loptu na levoj strani, namestio se na desnu nogu, plasirao loptu i ona je od prečke završila u golu Carevića za ogromnih 0:2. 

Crno-beli su uspeli i da umrtve domaće, koji su izgledali prilično umorno pred kraj meča, jasno je bilo posle drugog gola gostiju ko će osvojiti sva tri boda. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke