Ovaj potez FSS-a danas je posebno obradovao Kolarova i Mitrovića

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.11.2019.
19:30
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Evo kako su reagovali.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Prostorije Sportskog centra FSS od sada će biti u novom ruhu.

U Savezu su odlučili da na još jedan način istaknu igrače koji su tokom istorije sa najviše uspeha branili boje našeg nacionalnog tima.

Kako je saopšeno na sajtu FSS, na zidovima u SC FSS u Staroj Pazovi od danas se nalaze portreti fudbalera koji su obeležili istoriju našeg reprezentativnog fudbala.

Među njima su i portreti dvojice aktuelnih reprezentativaca, Aleksandra Kolarova i Aleksandra Mitrovića.

''Ja lično nemam ambicije da dostignem ni Baneta ni Dekija ni Savu. Ušao sam u 34. godinu, tako da imam još ovaj kvalifikacioni ciklus, možda i baraž, pa ćemo posle da vidimo. Sigurno da mi je drago što sam se približio takvim veličinama srpskog fudbala.

Ako bude prilike da ih prestignem, ok. Ali nije mi to glavna preokupacija. Videćemo kako se budem osećao, sigurno neću igrati zbog toga da bih oborio rekord'', istakao je Kolarov posle utakmice protiv Paragvaja.

Slično razmišlja i Aleksandar Mitrović.

''Ne pada mi na pamet da sebe poredim sa Rajkom, Mošom, Savom, Galićem, Bobekom… Za mene je ogromna čast što sam se uopšte našao u društvu takvih vedeta. To mi uliva motiv da nastavim u istom ritmu i da svojim golovima doprinesem uspehu Srbije.

Ekipa je najbitnija. Bože zdravlja, rekordi će doći sami po sebi. Kada ekipa igra dobro, onda se i golovi nizu kao na traci'', objašnjava Mitrović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke