Ovakav Partizan ne zaslužuje Evropu, za treći evropski rang protiv Maltežana...

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.08.2022.
22:53
Izvor: Sportske.net

"Crno-beli" doživeli neuspeh u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u plejof kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su eliminisani od AEK-a iz Larnake ukupnim rezultatom 4:3.

Nakon pobede AEK-a na Kipru 2:1, večeras u Beogradu bilo je 2:2.

"Crno-beli" su nešto bolje otvorili susret i posle malo konkretnije igre prvi stigli do vođstva.

Igrao se 23. minut, Partizan je poveo nakon odlične kontre koju je po desnoj strani povukao Dijabate, uposlio Gomeša u prostor, a napadač sa Zelenortskih ostrva nije imao problema da matira Pirića.

Nastavili su domaćini sa stvaranjem opasnih akcija u napadu, međutim bez konkretnog učinka, dok je AEK pretio preko Faraja čiji je udarac završio u korner.

A u drugom poluvremenu - totalni haos.

Loš uvod "crno-belih" iskoristili su gosti kako bi izjednačili u 52. minutu, posle prodora Đurča Sveta Marković je na nespretan način smestio loptu u sopstvenu mrežu i tako utišao Humsku.

Ipak, samo minut kasnije usledio je pravi odgovor Partizana, sjajan prodor raspoloženog Dijabatea i centaršut sa desne strane iskoristio je Rikardo Gomeš i glavom doneo novo vođstvo srpskoj ekipi.

Ali, to nije bilo sve, na žalost domaćih navijača.

U 57. minutu kao da se u Imadu Faražu prikazalo fudbalsko umeće Dijega Armanda Maradone lično, Francuz je probio po desnoj strani bacajući na zemlju nekoliko svojih čuvara i preciznim udarcem savladao Popovića koji je loptu jedva dotakao prstima.

Od tog trenutka, više ništa nije bilo isto, Ilija Stolica je pokušao da razmrda ekipu uvođenjem Jovića, međutim igra "crno-belih" je i dalje bila nepovezana i u nekim trenucima prilično besmislena.

Do kraja meča, smušenost na terenu kao da se prelila na tribine koje su po završetku utakmice glasno skandirali protiv uprave kluba.

Od Lige Evrope ove sezone nema ništa, Partizan u Ligi konferencija čeka još jedna prepreka pre grupne faze u vidu nejakog Hamruna sa Malte koji je iznenadio Levski i eliminisao ga u Sofiji posle izvođenja penala.

Poraz Radničkog od Gzire junajted poziva na oprez, a pitanje je i ko će voditi "crno-bele" u narednom periodu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igor1986
Thursday, 11.08.2022
23:01

Tugo moja... Taman ono što smo zasluzili Ovakve ekipe poput AEK-a su bile ekipe za pripremne utakmice naših omladinaca... E a ovaj naš tužni Partizan je sa ovom ekipom za beogradsku područnu ligu, čast izuzetku Dijabateu