Ovo bi bilo baš iznenađujuće - "Pitbul" u Zvezdi?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 05.06.2019.
09:36
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Pregovori su u toku, postoji mogućnost da Zvezdu pojača poznati fudbaler.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Da li je Crvenoj zvezdi potreban stranac na poziciji zadnjeg veznog?

Pored Jovičića, Jovančića i Čaušića, na poziji veznog igrača igrali su još i Vulić, kao i Ivanić koji mogu da igraju nešto ofanzivnije, a posao su odradili sasvim korektno.

Zbog toga i iznenađuje potraga Crvene zvezde za strancem i to na poziciji gde ima veliki broj fudbalera.

U pitanju je 35-godišnji fudbaler koji je svojevremeno prozvan "Pitbul" u Olimpijakosu, Žak Romao, prenosi "Žurnal".

Radi se o igraču koji je igrao sa Marinom i Benom u Olimpijakosu, koji je prethodno nastupao i za Marsej, Lorijen, Grenobl, a sada je član Remsa sa kojim ima ugovor.

Reprezentativac Togoa ima ugovor do 2020. godine, ali obeštećenje koje bi tražio Rems nije veliko pa nije ni veliki problem za Crvenu zvezdu.

Igrač ima dosta iskustva, igrao je Ligu šampiona, Ligu Evrope i nema sumnje da bi mogao da doprinese Crvenoj zvezdi, ali aktuelni šampion Srbije ima igrača na toj poziciji i jedino bi prodaja nekog od njih mogla da doprinese dovođenju 35-godišnjeg fudbalera iz Togoa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Šipčić
Wednesday, 05.06.2019
12:54

Pa nije da ne treba kvalitetan zadnji vezni, tu smo najtanji, ne po broju igraca. Sad, da li bas ovaj, nisam kopetentan.

avatar
Čeki
Wednesday, 05.06.2019
12:41

Jel mene neko zeza? Pa covek jos malo pa u penziju ide. Daj boze da ovo nije tacno, a ako jeste, ne cudi me onda sto mladi beze u inostranstvo iz svih sfera zivota, pa i sporta.

avatar
3x3
Wednesday, 05.06.2019
12:06

Ovo je uvlacenje u dug. Dok se otkupi ugovor, pa njegova plata, a nemoguce je prodati igraca kad bude imao 36 godina ili ako ostane i duze. Treba gledati i malo sa ekonomske strane, ovo je uzasan potez, sve i da je malo bolji igrac od trenutnih na toj poziciji.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 05.06.2019
10:48

Zadnji vezni star 35 godina, u ovo mogu poverovati samo oni sto su svoje zivote posvetili trolovanju na vestima o Zvezdi.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 05.06.2019
10:47

Nama bi bas dobrodosao jedan "pit-bul", Jovicic, cini mi se, nije vise agresivan kao prije, Jovancic je ok, a od Causica sam ocekivao vise, cini mi se da nije ni na nivou prve dvojice. Ne znam, finale kupa i inace derbiji protiv Partizana (jedine ozbiljne utakmice koje smo igrali proljetos) su pokazali da nismo bas na potrebnom nivou. Imamo glomazan igracki kadar, moglo bi se to rasteretiti i kupiti neko kvalitetno pojacanje, a i igraci koji su odavno tu, npr. Stojkovic, Savic i Jovicic, za koje sam do juce govorio da su nezamjenjivi, mozda i nekog od njih mijenjati, ako je doslo do zasicenja.

avatar
IDEA ponos severa
Wednesday, 05.06.2019
10:29

Državna kasa je čudo od tehnike

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 06.06.2019
13:42

Kad kazes drzavna kasa mora da mislis na vasu IDEU.

avatar
Sasha_Voj
Wednesday, 05.06.2019
10:07

Ovi u upravi poludeli skroz. Da bi doveli jednog igrača mora prvo da prodaju trojicu jer su ih nagomilali do vrha