Ovo bi trebalo da je odlična vest za Partizan, da li je baš tako?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.07.2021.
19:19
Izvor: Sportske.net

Kakve su sreće crno-beli, treba biti prilično oprezan u ocenama.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan se večeras od 20:45 u Slovačkoj bori protiv DAC-a za plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Prvi meč je Partizan dobio sa 1:0, bio je mnogo bolji rival, pa verujemo da će to i u revanšu potvrditi i da će u sledećem kolu igrati protiv ruskog Sočija.

Par sati pre početka večerašnje utakmice stigla je dobra vest za Partizan, jer je kazahstanski Šahtjor Karagandi eliminisao rumunski FCSB, odnosno bivšu Steauu koja je bila ''projektovana'' za jednog od nosilaca na žrebu za plej-of rundu kvalifikacija u ponedeljak.

To upražnjeno mesto među nosiocima sada će zauzeti upravo Partizan i Soči, naravno ukoliko crno-beli večeras prođu dalje.

Međutim, Partizan je i u prethodna dva žreba bio među nosiocima, pa baš nije imao sreće, pogotovo u žrebu za treće kolo kada je izvukao veoma neugodnu i kvalitetnu ekipu Sočija. Primera radi, Čukarički nije bio među nosiocima, pa je za potencijalnog rivala u trećem kolu izvukao boljeg iz duela Hamarbi-Maribor, a teško da je ijedna od te dve ekipe bolja od Sočija u ovom trenutku.

Kada se večeras završe sve utakmice drugog kola, moći ćemo preciznije da sagledamo i koje bi potencijalne rivale Partizan mogao da izvuče u plej-ofu. Zato, ostanite uz ''Sportske''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke