Ovo je Krstičićeva plata u Zvezdi!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 01.07.2021.
14:15
Izvor: Sportske.net

Zvanično se vratio.

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Pisali smo vam jutros, Crvena zvezda je potvrdila transfer Nenada Krstičića, vratio se u ekipu sa kojom je igrao i Ligu šampiona i bio neizostavan član kod Vladana Milojevića. 

Sada će kod Dejana Stankovića pokušati da se nametne u prvoj postavi, imaće dosta konkurenata za startnih 11, ali nema sumnje da ima kvalitet za tako nešto. 

Ugovor koji je potpisao važiće tri godine, a kolika će mu biti primanja?

Prema informacijama "Telegrafa", imaće 35 hiljada evra mesečno, što znači da će mu godišnja plata biti 420 hiljada evra. 

Naravno, imaće i potencijalne bonuse koji čekaju praktično svakog igrača Crvene zvezde u slučaju dobrih rezultata...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 01.07.2021
19:58

Terzic i Mrkela dovode sve ono sto nece niko, koji su dzabe i koji nisu potrebni Zvezdi, kao u vreme La Van Pare. Zasto je to tako, lako je pretpostaviti. Oni ne misle, pa bogami, i ne haje da dovedu jednoh ozbiljnog spica. Ove godine nek se ne nadaju KS i prvaku drzave. Ovakvim poslovanjem se lako stize do druge lige.

avatar
Man united
Thursday, 01.07.2021
17:07

Ово постаје баш симптоматично. У Звезди се редовно зна плата и сви детаљи док у Партизану никад. Бамбију сам на једном сајту пре око 2 године нашао да му је плата у Партизану 1,6М годишње. https://playerswiki.com/zoran-tosic Зашто то ниједан медиј није објавио? Ево, сад је и Рикардо дошао, па ни говора о плати. У Турској је имао преко милион евра плату. Је л' то постоји нека гвоздена завеса у Партизану? У чему је квака?