''Ovo je moj brat'' - Maestralni tandem ponovo zajedno!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.05.2022.
15:01
Izvor: Sportske.net, Nova.rs

Kao nekada u Zvezdi i reprezentaciji.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Danas je u Beogradu promovisana knjiga ''Sve za 10'' Nebojše Petrovića o fudbalskom i životnom putu proslavljenog fudbalera i aktuelnog selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Ovaj događaj su svojim prisustvom uveličala brojna velika sportska, ne samo fudbalska imena, poput Bože Maljkovića, Svetislava Pešića, Sava Miloševića, a dolazak Dejana Savićevića Piksi je prokomentarisao rečima:

''Ovo je moj brat'', prenosi portal ''Nova.rs''.

Krajem osamdesetih i tokom devedesetih godina prošlog veka Stojković i Savićević su činili fantastičan tandem najpre u Zvezdi, a onda i u reprezentaciji SFR Jugoslavije i SR Jugoslavije.

''Mnogo se promenilo u poslednjih 20 godina, poprimio je nove obrise. Ovo je vreme modernog, dinamičnog fudbala koji je otišao u vrtoglave visine. To je dobro za mlade igrače, mi moramo da se prilagodimo i pratimo trendove. Nikako ne smemo da razmišljamo da je ono što smo uradili najbolje. Tek što te očekuje je prostor koji možeš da napreduješ i da uradiš ono što će se pamtiti. Srećan sam da živim i radim u današnjem fudbalu, mnogo sam ponosan na fudbal koji sam igrao i uz koji sam odrastao. To je deo života koji se ne zaboravlja'', rekao je Piksi tokom promocije.

Pedja Milosavljevic/Starsport

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke