Ovo je način Dejana Stankovića, kako vam se sviđa njegova metoda na poluvremenu?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 07.11.2021.
18:46
Izvor: Sportske.net

Dekijev način koji je drugačiji.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Dejan Stanković razume svoje igrače i smatra da su dali svoj maksimum i večeras protiv Vojvodine u jednoj od boljih utakmica do sada. 

Nakon prvog poluvremena bilo je 1:0 za crveno-bele iz Novog Sada, da bi Zvezda uspela da preokrene rezultat. 

Kako?

"Uradili smo neku izmenu, dobili smo na trci, bilo je fenomenalno, promenili smo sistem. Imamo momke koji su naučili odavno da u bilo kojoj formaciji mogu da se adaptiraju. Bez povišenog tona, normalna priča. Može da se desi 15 slabijih minuta, napravili smo dobar uvod i nismo gubili glavu. Hvala momcima, bili su dobri, izvukli su maksimum. Jedno veliko hvala navijačima. Sa njima je sve lakše", rekao je Dejan Stanković za TV Arena nakon meča. 

Šta o meču misli Slavoljub Đorđević, trener Vojvodine?

"Rekao sam u najavi da će biti drugačija utakmica od one u Beogradu. Jedna od boljih utakmica u prvenstvu. Videli smo hrabru Vojvodinu koja je htela da pobedi utrakmicu. Zvezda ima najbolji tim zadnjih deset godina, mogli smo da damo drugi gol i da rešimo utakmicu... Previše su iskusna ekipa da ispuste pobedu", rekao je on. 

"Mislim da smo zaslužili makar bod, zahvalio bih se navijačima. Čestitam i Zvezdi na pobedi i želim da ostanu u Evropi jer je to dobro za srpski fudbal", rekao je Slavoljub Đorđević. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke