"Ovo je najznačajniji dan za pazarski fudbal"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 17.06.2021.
23:05
Izvor: Sportske.net

Pazarci spremni za početak sezone.

Povezane vesti

Generalni sekretar fudbalskog superligaša Novog Pazara Fikret Međedović rekao je danas da je taj klub uspešno okončao Unapred pripremljeni plan reorganizacije (UPPR) i da od 15. juna nema nikakvog duga prema poveriocima.

"Ne dugujemo nijedan dinar. Bilo je teško, ali smo uspeli. UPPR je trebalo da traje pet godina, ali smo ga okončali mnogo pre predviđenog roka. Ovo je najveći dan za pazarski fudbal u poslednjih 10 godina, možda i značajniji rezultat od samog opstanka u Super ligi", rekao je Međedović.

On je ocenio da je pazarski superligaš postavljen na zdrave temelje i da više nikada neće biti u teškoj situaciji.

"Odgovornim ophođenjem postaćemo stabilan član elite. Ne postoji nijedna smetnja da u petak dobijemo licencu za takmičenje. Sve smo isplatili, a postoje relevantni dokazi za svakog poverioca. Konačno smo progledali", naveo je Međedović.

Klupski operativac dodao je da je klupsko rukovodstvo, koje je konstituisano krajem prošle godine, omogućilo da Novi Pazar nesmetano izmiruje obaveze prema igračima tokom prethodne sezone.

"Preostali, veći deo finansijskih sredstava obezbedila je gradska uprava. Uspeli smo da završimo prvenstvo i privedemo kraju UPPR, a paralelno s tim zadržali smo u klubu mlade igrače i doveli desetoricu takođe mladih fudbalera. To je neka naša vizija. Angažovaćemo još petoricu ili šestoricu, koji donose prevagu. Mislim da ćemo biti jači nego prošle sezone", zaključio je Međedović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.