Ovo je plan! Evo kada će Zvezda i Partizan odigrati odložene mečeve

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.10.2021.
11:13
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Bilo je dosta odlaganja u dosadašnjem toku sezone, treba sve to nadoknaditi.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

U početku zbog obaveza naših klubova na evropskoj sceni, a kasnije i zbog virusa u pojedinim ekipama, dolazilo je do odlaganja pojedinih utakmica, a Crvena zvezda u tome prednjači sa dve odložene utakmice, protiv Radnika u Surdulici i Voždovca na ''Marakani''. Partizan je odložio meč sa Metalcem na svom terenu, a tek treba da se odigraju i utakmice Radnik - TSC, Mladost - Vojvodina i Novi Pazar - Čukarički.

Sve će to uticati i na odigravanje pojedinih Kup utakmica, a kako će se sve to uklopiti i koji će biti novi termini odigravanja pomenutih mečeva, objasnio je Aleksandar Pivić, prvi čovek lige u razgovoru za ''TV Arena sport''.

"Viša sila je napravila neka pomeranja koja uopšte nisu tako laka i jednostavna jer je malo termina, a moramo i da ih uskladimo sa satnicama tv prenosa na TV Areni sport. Jedna utakmica je već odigrana Između Radničkog i Metalca.

Odloženi mečevi petog kola Radnik - Zvezda i Partizan - Metalac biće odigrani 27. ili 28. oktobra u terminu odigravanja Kupa Srbije. Crno-beli će zato svoj meč kupa protiv Trajala odigrati 13. oktobra.

Utakmice 10. kola Radnik - TSC i 3. kola Mladost - Vojvodina igraće se 17. i 18. novembra, a Novi Pazar će dočekati Čukarički 3. novembra. I na kraju Zvezda i Voždovac će igrati verovatno 1. decembra.

Zvezda će kup meč sa Inđijom odigrati izvesno 17. novembra'', izjavio je Pivić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke