Ovo je rok Nemanji Milunoviću da se izjasni!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 03.06.2021.
09:45
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je otišla dokle je mogla, sada je sve na Milunoviću.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Sjajni štoper i jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u minuloj sezoni, Nemanja Milunović, i dalje nije produžio ugovor sa klubom i u ovom trenutku ima više ponuda. 

Jedna od njih svakako je i od Crvene zvezde, obostrana želja za nastavak saradnje postoji, ali Milunović nakon fantastične sezone ima ozbiljne finansijske zahteve i pitanje je da li će aktuelni prvak Srbije uspeti da mu izađe u susret. 

Zvezda je išla do kraja, Milunović ima rok do 10. juna da se izjasni. 

U suprotnom, Crvena zvezda ima spremnu zamenu, biće to Srđan Babić koji je prethodnu sezonu završio u Familikau, portugalskom timu gde je bio sasvim solidan, napredovao je što su i želeli u redovima kluba iz Ljutice Bogdana i možda je došlo vreme i za mesto startera. 

Babić ima 25 godina i za jednog štopera, vreme itekako radi za njega. Familikao je imao opciju da ga otkupi na kraju sezone, još uvek to može učiniti, ali po ceni od 1,1 milion evra. Izvesnije je da se to neće desiti. 

Da li će baš on biti par Aleksandru Dragoviću u srcu odbrane?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 03.06.2021
15:49

Dragović, Babić, Pankov, Degenek! Po meni, ovo su 4 vrlo dobra štopera, još Eraković uz njih da se kali. Trebaju nam zamene za Rodića i Gajića. Gobelja nije igrač za Evropu.