Ovo je Zvezdina ''presudna sezona'', on će biti nova ''desetka''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.02.2020.
20:26
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Prolećni deo sezone je počeo izvanredno za crveno-bele, hoće li se u tom stilu i završiti?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda nije dozvolila bilo kakav kiks na startu drugog dela sezone.

U derbiju kola savladala je Čukarički na Banovom brdu sa 2:0, a jedan od junaka ovog trijumfa je mladi vezista Veljko Nikolić, koji će ovog proleća konačno dobiti pravu priliku u prvom timu.

U uvodnim minutima meča je postigao vodeći gol, a ''Brđane'' je nešto kasnije dotukao Njegoš Petrović svojim projektilom.

Nekoliko dana kasnije, Veljko Nikolić je gostovao na Zvezda TV-u i tom prilikom izneo svoja očekivanja do kraja sezone. Prvi naredni rival je Vojvodina, u subotu na Marakani.

''Cilj ove godine je dupla kruna koju dugo čekamo, verujem da je ova sezona presudna i da ćemo ostvariti taj cilj.

Već u subotu dočekujemo Vojvodinu i otvaramo polusezonu na našem stadionu. Dugo smo iščekivali prvu utakmicu na našem terenu, budući da mi mladi igrači rastemo i stičemo samopouzdanje uz podršku naših navijača.

Siguran sam da su se zvezdaši uželeli fudbala na Marakani i očekujem da će doći u velikom broju da nas podrže kako bismo na kraju slavili još jednu pobedu'', istakao je Nikolić.

Ističe da je fenomenalan osećaj postići gol za prvi tim Crvene zvezde, ponosan je zbog iskorišćene prilike, ali tu ne želi da se zaustavi. Samouveren je, svestan svojih kvaliteta, već ga porede i sa Markom Marinom, pa ako ovako nastavi...

''Prija mi poređenje sa Marinom, on je fenomenalan igrač koji ima sjajnu karijeru iza sebe. Uvek je koristio priliku da me posavetuje budući da igramo na istoj poziciji. Trudim se da usvojim svaku kritiku i od ostalih iskusnijih saigrača, kako bih što brže napredovao.

Marko Marin je nosio broj 10, a po njegovom odlasku taj broj je ostao slobodan. Veliki igrači u Crvenoj zvezdi imali su priliku da nose 'desetku' koja je karakterističan broj za poziciju na kojoj igram.

Nalazim se tek na početku puta u crveno-belelom dresu i ukoliko nastavim sa ovakvim izdanjima sigurno da ću uzeti broj 10 koji nosi ogromnu odgovornost'', poručuje Nikolić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 20.02.2020
19:55

Чему та журба са десетком и стварања притиска на играча.

avatar
Чарлс Јенкинс
Thursday, 20.02.2020
14:13

Zna li neko koliko kosta karta protiv Vojvodine?

avatar
Žarko Petrović
Thursday, 20.02.2020
02:23

Bojim se da ako ko nastavis ovako da igras neces ni videti desetku, vec ces biti unovcen vec na leto. Mada se svi naravno nadamo da ces ostati duze, ali tako je bilo i sa Grujom, cim se ukazala prilika uzele se pare i dovidjenja

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 20.02.2020
00:23

Srce me boli kad samo pomislim koliko je ekstra talentovane dece iz nase skole fudbala propalo jer nisu na vreme dobili pravu sansu. Deki hvala ti sto pruzas sansu nasoj deci, a ne istrosenim strancima koje si stavio na hladjenje.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 20.02.2020
00:20

Niko nema Zvezdo sto imas ti.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 19.02.2020
22:11

A zašto ne napišete još jednom, treći put istu vest o novom srpskom samoproglašenom "Mesiju".

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 20.02.2020
04:47

Ma sad ce,samo da zavrse clanak o 'Srpskom Ibrahimovicu' iz Partizana, Bojanu Maticu,toliko pisu o njemu svaki dan da on vise i ne mora da igra ,on je vec legenda vaša!

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 20.02.2020
12:25