Ovo nećete čuti svakog dana, ko je za Degeneka bio veoma bitan?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.08.2021.
23:43
Izvor: Sportske.net

Ovo nećete čuti svakog dana, ko je za Degeneka bio veoma bitan?

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde će igrati Ligu Evrope, slavili su u dvomeču protiv Kluža sa ubedljivih 6:1.

Jedan od igrača koji su danas bili veoma bitni jeste i Miloš Degenek koji se polako ustaljuje na poziciji štopera kao par Aleksandru Dragoviću. Ono što je zanimljivo, on je pohvalio medicinski tim što nemamo priliku da čujemo svakog dana. 

"Pohvale idu medicinskom timu Crvene zvezde što nas je sve oporavio za ovu utakmicu. Zahvalio bih se i celom stručnom štabu i svim igračima, smatram da smo odigrali kvalitetno u oba meča. Mislim da smo zaslužili prolaz u grupnu fazu, ovo je čast i uspeh za klub što peti put igramo neko od velikih evropskih takmičenja. To je dokaz da Zvezda ide u pravom smeru i trebalo bi ovako da se nastavi da bi klub dostigao nivoe iz prethodnih decenija. Potrebno da je da se dosta radi i ulaže u nas, jer jednostavno mi donosimo rezultate. Zaista kapa dole svim saigračima, stručnom štabu, upravi kluba i svim navijačima ovo je dokaz koliko se Crvena zvezda voli. Moramo da nastavimo ovako da ćutimo, radimo i gledamo svoje dvorište", ističe on. 

Šta sada? Ćutanje i rad, kaže Degenek. 

"Mnogo nam znači pobeda u ovom dvomeču, kao da nam je pao kamen sa srca. Opet kažem da moramo da ćutimo, radimo. Navijanje je bilo fenomenalno, jedino je istina da imamo najbolje navijače kući i u gostima", rekao je Miloš Degenek. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke