Ovo nije obično saopštenje Napretka iz Kruševca, ovo je novi nivo u Super ligi Srbije!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 29.02.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Za neke je neverovatno...

Senko Župljanin
Senko Župljanin

Povezane vesti

Par dana nakon utakmice u Kruševcu gde je Napredak savladao Novi Pazar rezultatom 3:1, oglasio se i Napredak zvaničnim saopštenjem. 

Kada pročitate ovu rečenicu, verujemo da pomislite na suđenje, ali ovoga puta nije bilo ni reči o tome, već se Napredak zahvalio Novom Pazaru na fer i korektnoj igri, kao i na saopštenju posle utakmice koje je odmah izdala uprava Novog Pazara.

"Dragi sportski prijatelji iz Fudbalskog kluba Novi Pazar, Fudbalski klub Napredak želi javno da vam izrazi zahvalnost na viteškom i sportskom ponašanju, pre, za vreme i posle odigrane utakmice 22. kola Mocartbet Super lige Srbije koja je u nedelju 25. februara odigrana u Kruševcu.

I pored nekih upitnih situacija koje bi zlonamernici iskoristili da još jednom naruže svaku sportsku priredbu i svaki prijateljski odnos, Fudbalski klub Novi Pazar je pokazao svoju veličinu, sportski odreagovao, i dao pravi primer svim ostalim klubovima da samo častan odnos prema protivniku i viteška borba na terenu čine jedan klub velikim.

U ime Fudbalskog kluba Napredak i svih gledalaca koji su u nedelju u Kruševcu prisustvovali veličanstvenoj borbi dva velika kluba hvala vam što ste nam svima održali čas lepog ponašanja.

Čast nam je što ste naši sportski prijatelji", stoji su saopštenju Napretka iz Kruševca. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke