Ovo nije penal? Zato su u Partizanu ogorčeni!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.05.2022.
17:10
Izvor: Sportske.net

Verovali smo da će uvođenjem VAR-a sporne situacije biti svedene na minimum, ali...

Screenshot/YouTube/Arena Sport TV
Screenshot/YouTube/Arena Sport TV

Povezane vesti

Crvena zvezda već uveliko priprema peto uzastopno šampionsko slavlje, koje će i uslediti ako tim Dejana Stankovića u poslednjem kolu na ''Rajku Mitiću'' savlada ekipu Voždovca ili čak i remizira.

Očekuje se i da tribine budu odlično popunjene, u to gotovo da i nema sumnje, a retki su oni koji sumnjaju da bi ''Zmajevi'' mogli da naprave nekakvu senzaciju i ujedno pruže priliku Partizanu da eventualno izbije na prvo mesto u ''foto finišu''.

Ali, pre svega toga, Voždovac i Partizan igraju svoj meč od 20 časova i 30 minuta, pa bi u slučaju kiksa crno-belih, šampionska trka mogla već večeras da bude rešena.

A par sati pre početka ovog susreta koji je pomeren zbog dojave o bombi na stadionu, Partizan se oglasio zvaničnim saopštenjem u kom se ponovo govori o problematičnim sudijskim odlukama.

Konkretno, crno-beli stavljaju akcenat na Erakovićevo igranje rukom u svom kaznenom prostoru pri rezultatu 0:0, kada sudija nije pokazao na belu tačku, a ni u VAR sobi očigledno nisu videli ništa sporno.

Ipak, na snimku TV Arena sport se (od 1:11) jasno vidi trenutak kada Erakovića lopta pogađa u ruku prilikom šuta protivničkog igrača ka golu Milana Borjana.

Sada čekamo i stav sudijskog analitičara koji bi trebalo da prokomentariše ovu situaciju i iznese ocenu da li je sudija pogrešio ili ne.

A kada je Zvezda u pitanju, njeni navijali su večeras maksimalno koncentrisani na plej-of AdmiralBet ABA lige i drugu polufinalnu utakmicu između Cedevita Olimpije i Crvene zvezde. Ako verujete da će Zvezda dominirati večeras u Ljubljani, skrećemo vam pažnju da kvota na prelaz 2-2 iznosi 2.17.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke