Ovo se ne propušta, kakva ekipa za vikend u ''Kao nekada''!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.09.2020.
10:34
Izvor: Sportske.net

Iz vikenda u vikend sve je zanimljivije!

Screenshot/TV Arena Sport
Screenshot/TV Arena Sport

Povezane vesti

''TV Arena Sport'', u saradnji sa ''AdmiralBet-om'' i ovog vikenda pripremila je pregršt zanimljivog materijala za svoje gledaoce, a u okviru sve popularnijeg TV projekta ''Kao nekada''.

Već ste polako i navikli na multiprenose iz vikenda u vikend, ali i na sve zanimljivije goste u studiju.

Tako će biti i ovoga puta.

Program iz studija počinje sutra u 14 časova, a gost voditelja Ivana Radulovića i Ognjena Draškovića biće nekadašnji trener Crvene zvezde i selektor našeg nacionalnog tima Milan Živadinović, popularni trenerski ''Bard'' koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Potom sledi multiprenos utakmica domaće, ali i regionalnih i evropskih liga, a po njegovom završetku, sledi novo uključenje iz studija od 20 sati, kada će gost biti nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Boško Janković.

U nedelju, voditeljski par činiće Miloš Milićević i Goran Svilar. Njihov gost u studiju će biti nekadašnji napadač Vojvodine i Partizana Ljubomir Vorkapić,  član nezaboravne generacije novosadskog kluba koja je u sezoni 1988/89. osvojila titulu prvaka Jugoslavije.

Putem video linka, gledaocima će se obratiti i još nekoliko članova te generacije: Miloš Šestić, Slaviša Jokanović, Miroslav Tanjga, Siniša Mihajlović...

Pored ekskluzivnih gostiju, neće izostati ni kvizovi, uključenja uživo, nagrade za gledaoce...
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke