Ožegović: "Gol mi ništa ne znači, menjao bih sve za pobedu u derbiju"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.04.2018.
13:52
Izvor: Sportske.net

Napadač crno-beli razočaran ishodom 157. "večitog" derbija. Sve golove u prvenstvu menjao bi za pobedu, a evo šta je poručio navijačima.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana poraženi su u 157. "večitom" derbiju čime su se praktično oprostili od šampionske titule.

Zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" slavila rezultatom 2:1 a strelac počasnog gola za crno-bele Ognjen Ožegović analizirao je ono što se dešavalo na terenu.

"Loše smo otvorili utakmicu, nismo uspeli da ostvarimo pas igru i Zvezda je presingom na sredini terena iskoristila naše greške. Možda se činilo sa strane da imaju veću želju za pobedom, ali mogu da dam život za svakog igrača da niko nije imao veću želju od nas. Jednostavno splet nesrećnih okolnosti u prvih dvadeset minuta posle kojih je bilo teško izdići se posle takvog udarca. Drugo poluvreme je put i pokazatelj kako treba igrati", rekao je Ožegović.

Crno-beli su posle poluvremena za zaborav zaigrali nešto bolje u nastavku a u momentu kada su bili u naletu usledio je prekid zbog dešavanja na tribinama.

"Dešavanja na tribinama su se desila u trenutku kada smo igrali dobro i pritiskali protivnika. Dosta je bilo ispresecane igre", konstatuje Ožegović.

Nakon nekoliko utakmica koje je preskočio zbog povrede Ognjen Ožegović je počeo da daje golove i da izrasta u jednu od najvažnijih karika u igri Partizana tokom prolećnog dela sezone.

"Više nisam klinac i tako se ponašam i na terenu i privatno. Svaka utakmica u Partizanu mi znači mnogo i iz svake izlazim zreliji. Tome doprinosi i celokupno okruženje oko mene", kaže Ožegović

Baš kao i u 156. "večitom" derbiju i juče je Ožegović uspeo da iznudi penal ali i da postigne gol.

"Dva penala su bila na meni u dva derbija, ali nažalost osim onog u prvom derbiju za mene ovaj drugi mi ništa ne znači. Bambi ( prim. aut. Zoran Tošić) je odlično šutirao, ali sreća nije bila na našoj strani, negde je nismo ni zaslužili. Žao mi je što Bambi nije više igrao jer je iskusan igrač sa mnogo utakmica ovakvog naboja jer je sigurno da nam mnogo znači. Istina je da bih menjao sve golove u sezoni za pobedu u derbiju", razočarano konstatuje Ožegović.

Ekipa je dobila slobodan dan, a u ponedeljak i utorak će se raditi na pripremi kup utakmice sa Čukaričkim.

"Ostaje nam da se okrenemo Kupu i da u nama proradi inat i pobedimo sve do kraja", zaključuje Ožegović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Monday, 16.04.2018
18:02

Andrej Salivčenko čime ti razmišljaš?Pa jel ti uopšte znaš šta pišeš ili pišeš samo da bi pisao.Ja ne znam šta je gore po tebe,dali si partizanovac ili zvezdaš.Napisati komentar u kome sugerišeš da je Ožegović trebao da uzvrati Borjanu i da bi ti onda valjda bio zadovoljan.I to posle svega vidjenog počevši od bakljade, tuče navijača,tuče igrača pa si imao i posebnu želju da se i ova dvojica potuku.I ti nekog da sažaljevaš.Bolje ti je da ćutiš,jer onda nećemo znati šta misliš i koliko si pametan pod znacima navoda.

avatar
NemanjaViidiic No1
Sunday, 15.04.2018
16:34

hahahaahah padavicar pve klase,steta sto niste jos koji primili,mnogo ste se razigrali prvi sut u gol u 90 min kakvo kljuse

avatar
olujce
Sunday, 15.04.2018
14:04

Splet nesrecnih okolnosti - kada te protivnik oduci od fudbala igrom sa najvise dva dodira, visokim presingom na 30 metara od tvog gola, a ti jedinu nazovi priliku napravis u 39 minutu sutem iskosa... nDecko - NAMA je zao tvoje proslosti...

avatar
Old_school
Sunday, 15.04.2018
14:00

Da, neverovatno kako ste se razigrali. Nego ti prijatelju zahvali nasem mentalitetu koji se zadovolji sa 2:0 inace ste trebali petardu da popijete u prvom poluvremenu. Imali ste prvi sut na gol u 95.minutu.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 15.04.2018
13:58

Ovaj decko je kralj 😂😂😂

avatar
trifun
Sunday, 15.04.2018
16:45

Da,da kralj u pozitivnom smislu.Zvezdu poštujem kao i svaki drugi klub,čestitam vam na pobedi,ali zbog navijača Zvezde najverovatnije da ću zamrzeti i vaš klub.Ovo koliko ste vi opterećeni Ožegovićem je stvarno za neku stručnu analizu.Kad vas čovek upita što ga uzimate u usta ne umete da objasnite.Eto kod vas je Radonjić ,koji je igrao u Partizanu pa ga niko od navijača ne spominje.Njegov život ,nek igra gde hoće.Pošto nemate argumente da objasnite svoj stav o njemu onda počnete ko mala deca,pa nazvao je partizanovce glodarima.Ja jesam navijač Partizana.Grobar nisam.Glodar nisam.Nisam jedan od bulumente Partizanovih navijača sa juga i ja se ne indetifikujem sa pogrdnim nazivima za Partizanove navijače.Vi imate problem sa Ožegovićem jer je počeo u Zvezdi,dao vam je par golova dok je igrao u Čukaričkom i sad u Partizanu i to je to.Najkraće rečeno,kiselo vam groždje.Kad uspete da sastavite komentar više od jedne rečenice komentar,sa sve pripadajućim zarezima,tačkama i velikim slovima onda se javite.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 15.04.2018
13:56

Imas onu iz decembra, a sad lepo cuti i bezi kao sto si pobegao i od ovog sa fotke...

avatar
Djurdja
Sunday, 15.04.2018
17:07

Pa normalno pobegao ali prethodno mu uvalio golčinu koju poklanja svim Zvezdinim navijačima koji se danas nalaze na sajtu FK Partizan.Ti si hteo da se potuče pa pošto je već imao žuti da dobije i crveni.Eto vidiš on je iniligentniji od tebe i skonto, gol će im biti dovoljan da me opet zvezdaši uzmu na zub u svojim komentarima a meni puca prsluk.Ti da imaš imalo pameti ti ga u svojim komentarima nikad ne bi spominjao ,jer to govori više o tebi nego o njemu.I ovo svati kao prijateljski savet.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Monday, 16.04.2018
15:54

Pobegao bi on i da sudija nije poneo kartone na utakmicu, a ako si ovom prilikom hteo da mi porucis da sam skriveni zvezdas, iskreno te sazaljevam...