Ožegović ima samo jednu želju pred plej-of

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.04.2018.
11:26
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Strelac vodećeg gola u pobedi Partizana nad OFK Bačkom otkrio je koji je primarni cilj crno-belih uoči skorog početka doigravanja za titulu.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Pobedom nad OFK Bačkom u okviru 29. kola Partizan je smanjio zaostatak za Crvenom zvezdom ali će lider šampionata danas imati priliku da se vrati na +12.

Crno-beli su u Bačkoj Palanci slavili golovima Ognjena Ožegovića i Leandra Tavambe. Strelac vodećeg gola bio je Ognjen Ožegović već u 4. minutu i to iz kaznenog udarca koji je prethodni iznudio.

"Za svaku ekipu je dobro kada se golovi postignu što ranije kako bi se protivnik otvorio i samim tim bismo dobili mogućnost da postignemo još golova. Gol u 4. minutu nam je mnogo značio kako ne bismo bili pod tenzijom u jurenju rezultata, a sa druge strane uvek obavezuje na punu koncentraciju, jer morate i da sačuvate mrežu, ali i da date još golova da biste se osigurali", rekao je Ožegović.

Kao što je rečeno, Ognjen Ožegović je iznudio penal iz kog je postigao sedmi gol u tekućem prvenstvu, ali je prilikom kontakta sa golmanom Nemanjom Jevrićem čuvar mreže domaćeg tima zadobio potres mozga.

"Zaista mi je žao, jer takve stvari mogu da se dese svakom od nas. Fudbal nema milosti i u želji da daš najbolje svom timu nekada i ne razmišljamo koje mogu biti posledice. Videli ste i sami da smo i mi proteklih meseci imali mnogo povređenih igrača, među kojima sam bio i ja i da jednostavno profesionalni fudbal to nosi sa sobom. Ovom prilikom ga i pozdravljam u svoje ime i celokupne ekipe i želim brz oporavak", kazao je napadač Partizana.

Do kraja ligaškog dela sezone Partizan će odigrati još jednu utakmicu. Protivnik crno-belih biće ekipa čačanskog Borca.

"Šef nas stalno opominje da sve radimo iz mirnoće, da ne žurimo, već da sagledavamo svaku utakmicu za sebe i fokusiramo se na onu sledeću. Nama je imperativ Borac iz Čačka koji je kao i svaka ekipa uvek motivisana u Humskoj. Želimo da svi saniraju povrede, da se vrati i Tošić i da budemo zdravi za sve što dolazi potom", zaključio je Ožegović.

Utakmica Partizan - Borac na programu je sledećeg četvrtka, a potom sledi kratka pauza zbog praznika. Odmah nakon Uskrsa na programu će biti i 157. "večiti" derbi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Sunday, 01.04.2018
14:23

Falim te Bože.Doživesmo i da Ožegović izvede penal u regularnom toku utakmice. I Djukiću jeli bolelo?Nije.O tome ti pišem čoveče.Ti kao pedagog bi trebao da znaš,šta za samopouzdanje napadača znači svaki gol.Nisi mu dozvoljavao da izvodi penale,svi su imali prednost u odnosu na njega.Ubio si mu samopouzdanje, Miroslave,čoveče,dozovi se pameti.

avatar
chaki
Sunday, 01.04.2018
12:37

A on se valjao kao da mu nogu otkinuo a on odvalio glavu coveku i dobije penal

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 01.04.2018
15:31

Folirant zesci je to.

avatar
Djurdja
Monday, 02.04.2018
08:52

Deki,ništa lično,on je žešći folirant kao i ti.Ovo će te podsetiti na izjavu Djukića da je dripac kao i mi ostali.Ako nisi folirant nije ni Ožegović i obratno.Kažem ništa lično,niti je upereno protiv tebe,samo malo logike i to je to.

avatar
trifun
Monday, 02.04.2018
06:09

Isti kao i ti.