Ožegović: "Nemam sreće, nadam se da nije strašno"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.02.2018.
23:31
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Napadač fudbalskog kluba Partizan Ognjen Ožegović baš nema sreće. Na jučerašnjoj utakmici doživeo je treću povredu u toku priprema za prolećni deo sezone.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Poslednju kontrolnu utakmicu koju fudbaleri Partizana u četvrtak igraju na Kipru Ognjen Ožegović će odgledati sa tribina pošto je u utorak povredio primicač i čeka ga nova pauza.

Ako ne računamo odsustvo zbog virusa Ožegović je već dva puta bio na poštedi, a taman kada je odigrao svih 90 minuta u duelu sa Liepajom usledila je nova povreda.

"Bilo mi je teško ali izdržao sam svih 90 minuta i opet ušao u neku malu povredu. Sledi mi nova pauza od četiri-pet dana. Nemam sreće na ovim pripremama, tri povrede za redom, nadam se da ću se oporaviti što pre i od ponedeljka bi trebalo da počnem da treniram sa ekipom", kazao je Ožegović za TV Partizan.

Upitan da li su problemi sa povredama usledili zbog intenziteta treninga Ognjen Ožegović je odgovorio odrično.

"Ne bih rekao da je do intenziteta treninga. Bio sam spreman na početku ali sam imao problema sa upalom stopala, to je upalni proces zbog kojeg sam propustio nekoliko dana treninga i posle toga sam zaostao za ekipom. Zatim sam ušao jako u trening i desile su se dve povrede na koje nisam mogao da utičem, niti iko od doktora", objasnio je Ožegović.

Ekspedicija fudbalskog kluba Partizan u petak se vraća sa priprema tako da će Ožegović odmah obaviti preglede ultrazvukom posle čega će se znati da li je povreda ozbiljnije prirode ili će brzo na teren.

"Ja se nadam da nije strašno. U petak idem na snimanje ultrazvukom koji će pokazati da li se radi o ozbiljnoj povredi ili ne. Mislim da nije ništa strašno jer mi je tako doktor rekao. Nadam se da će biti okej", zaključio je napadač crno-belih.

Fudbaler rođen u Gradiški upisao je 23 takmičarska nastupa u crno-belom dresu tokom jesenjeg dela sezone, a postigao je sedam golova među kojima je i pobedonosni u duelu sa Jang bojsom kada je Partizan overio plasman u 1/16 finala Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke