Ožegović stabilno, ovo su najnovije procene!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.07.2018.
21:42
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan oglasio se večeras sa najnovijim informacijama vezanim za stanje napadača Ognjena Ožegovića.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Napadač crno-belih u nedelju je dobio lakat u potiljak zbog čega je ostao bez svesti, pa je u pratnji medicinske ekipe prebačen u surduličku bolnicu na dodatne preglede.

Srećom, utvrđeno je da Ognjen Ožegović nije imao unutrašnje krvarenje ali je mr dr Ilija Rosić večeras ponovo pregledao igrača i ustanovio sledeće.

"Stanje je stabilno, utvrđena je kontuzija pri udarcu i preporučeno mirovanje od 48 do 72 sata", poruka je koja večeras stiže iz FK Partizan.

Ovo su sjajne vesti za napadača crno-belih jer su izbegnute ozbiljnije posledice, ali trener Miroslav Đukić još večeras mora da razmisli o rokadama u napadačkoj liniji za duel sa Trakaijem.

Ognjen Ožegović će u najboljem slučaju moći da počne sa treninzima u četvrtak, a to znači da neće biti spreman za meč sa litvanskim predstavnikom, baš kao ni Nemanja Nikolić koji ima problem sa kolenom i biće van stroja još neko vreme.


Leandera Tavamba je prodat, Đorđe Jovanović bi mogao da bude registrovan naknadno i to u ovom momentu deluje kao najrealnija opcija jer Partizanu hitno trebaju napadači koji su spremni da igraju.

Sve uslove trenutno ispunjava samo Rikardo Gomeš, tako da ostaje da vidimo šta će Miroslav Đukić smisliti do četvrtka uveče.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Spasic
Tuesday, 24.07.2018
12:35

nemam nista protiv ozegovica ali iskreno previse krut i trazi da igra sve nekako daleko od gola i po strani pa se vrlo brzo istrosi zbog prevelike zelje i ne zna da se krece za razliku od mnogih spic igraca

avatar
trifun
Tuesday, 24.07.2018
16:37

Da nešta znaš o fudbalu video bi da tako igra jer ova nula od trenera tako traži od njega.U Čukaričkom znao da igra a sad zaboravio jel tako po tebi?Nadji na Jutjubu golovi Ožegovića,video traje petnaestak minuta ,analiziraj ga pa razmisli zašto tako ne igra u Partizanu i što se tako ne kreće.Neko tu napisa u vezi Rikarda,na ledjima mu tri igrača,daleko od gola.Sto puta sam napisao,možeš dovesti kakvog hoćeš centarfora,ako ekipa ne igra preko njega,nema klasičnih krila ni centaršuteva nema vajde od špica.DJukić priča Ožegović radi za ekipu,a ekipa treba da radi za isturenog igrača.Normalno da će se brzo istrošiti kao što si primetio ako se mora vraćati po loptu nazad i raditi za ekipu umesto da je usredsredjen prvenstveno na protivnički gol.

avatar
Malo veliki covek
Monday, 23.07.2018
22:30

Dajte mladog Jovanovica. Pustite decka da igra. Ima potencijal, a na to je jos i gladan. Stavite Gomesa iza Jovanovica, koji je i ovako bolje sa ivice 16-erca, a Jovanovic kao najistureniji. Nema iskustvo, ali je decko gladan i verujem da bi mogao da proradi ovu sezonu.

avatar
Srki987
Tuesday, 24.07.2018
04:10

Zar on nije prodat? Nije registrovan za Evropu i njegov broj ma dresu (99) je uzeo Smiljanić .