Pada odluka da li u Zvezdu stiže novo pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.07.2021.
23:40
Izvor: Sportske.net

U četvrtak bi sve trebalo da bude jasno.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je ovog leta angažovala pojačanja i u odbrani, i u veznom redu i u napadu, ali za sada nema očekivanih rezultata na terenu. Podsetimo, srpski šampion je jači za Aleksandra Dragovića, Nenada Krstičića, Petra Stanića i Luija Dionija, ali protiv Vojvodine i Kairata nisu uspeli da pomognu Zvezdi da izbori povoljnije rezultate.

Prema nedavnim najavama iz Crvene zvezde, uz pomenuti kvartet uskoro možda stigne i bar još jedan novi igrač, a to bi mogao da bude napadač norveškog Moldea Ohi Omoižuanfo.

On je već postigao dogovor sa crveno-belima da u zimskom prelaznom roku stigne na ''Marakanu'', ali i dalje postoji mogućnost da se već tokom leta Ohi priključi Stankovićevoj ekipi, pogotovo što crveno-beli imaju problema sa efikasnošću na startu sezone.

Na tu temu je pred kamerama Arena Sport na kraju priprema u Austriji govorio generalni direktor Zvezdan Terzić.

''Veliki deo posla, možda i ceo posao je urađen, ali prelazni rok je živa stvar. Tim je kompletiran, videćemo za Ohija još. Ako ne odigra tu utakmicu za Molde 22. jula u kvalifikacijama za Ligu konferencija, onda ostavljamo prostor da ga dovedemo za treće kolo'', rekao je Terzić.

Utakmica o kojoj je Terzić govorio je sutrašnji duel Moldea i švajcarskog Serveta, pa ostaje da se vidi da li će Ohi nastupiti. Ako zaigra, to će biti znak da do zime neće na ''Marakanu'', a ako ga sutra ne bude bilo u sastavu Moldea, onda ga vrlo brzo treba očekivati na našem najvećem stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke