Pavkovu fali jedan papir, ne igra protiv Zvezde?

Autor: Lazar Nikolić
petak 23.02.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

Izgleda da neće biti ništa od debija protiv bivšeg kluba.

BRANISLAV BOZIC
BRANISLAV BOZIC

Povezane vesti

Sudbina je tako htela, ali papirologija neće dati, da Milan Pavkov povratnički debi u srpskom fudbalu za Čukarički ima protiv Crvene zvezde.

Golgeter koji se proslavio u Zvezdinom dresu, osvojio pet šampionskih titula i bio strelac nezaboravnih golova na "Marakani" tek što je došao u Čukarički iz saudijske Al-Fahje, a prva utakmica na kojoj je trebalo da nastupi za "brđane" upravo je duel sa Zvezdom ovo subote na najvećem srspkom stadionu u 22. kolu Super lige Srbije.

Ipak, kako saznaje "Informer", Pavkov po svemu sudeći neće biti registrovan za ovaj duel jer još uvek nema sertifikat za nastupanje u Super ligi Srbije.

"Da bi igrač nastupao, mora da dobije sertifikat, a njemu još nije stigao. Moguće je i da hoće, mada nisu velike šanse. U svakom slučaju, trener Gordan Petrić sprema ekipu kao da će morati da nastupi bez Pavkova", rekli su iz Čukaričkog.

Pored toga, Pavkov još uvek nije fizički na željenom nivou, pa i ako problem sa papirologijom bude rešen, teško će na teren protiv kluba u kojem se proslavio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke