Pala i treća trenerska "glava" u Super ligi Srbije, Jandrić napustio Voždovac posle pobede!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 08.08.2022.
20:30
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Linta, Branko Žigić, pa Nebojša Jandrić posle samo pet odigranih kola.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Fudbalski klub Voždovac i Nebojša Jandrić danas su sporazumno doneli odluku o prekidu saradnje.

Uprava beogradskog tima i doskorašnji šef struke raskinuli su ugovor, a pored glavnog trenera, klub je napustio i njegov prvi pomoćnik Marko Bajić.

Direktor Voždovca Miloš Mirković poželeo je mladom stručnjaku mnogo sreće u nastavku karijere.

"Kao što je svima poznato, Voždovac je klub koji neguje tradiciju razvoja mladih igrača ali i trenera. Stručnjak poput Jandrića činio se kao idealan izbor za nas, ali je ipak došlo do razilaženja kad su određene ideje i principi u pitanju. Obostrano smo osetili momenat krize u igri, iako rezultati to nisu pokazivali. Zahvalni smo mu što je i on prepoznao situaciju i trenutak kada je ekipi potrebno osveženje i promena, te smo zajednički postigli dogovor o prekidu saradnje. U ime kluba i svoje lično ime mu želim mnogo sreće u nastavku karijere", rekao je direktor Voždovca i potom se osvrnuo na pitanje novog šefa struke.

"Svaku odluku donosimo taktički, nismo skloni ishitrenim potezima, te ćemo u narednih nekoliko dana pronaći pravo rešenje za poziciju glavnog trenera. Do tada, treninge će voditi pomoćni trener Mihajlo Trajković", zaključio je Mirković.

Voždovac u prvih pet kola Super lige Srbije ima osam bodova i nalazi se u gornjem delu tabele, ima po dve pobede i nerešenih rezultata uz tek jedan poraz.

S druge strane, "zmajevi" su postigli samo dva gola uz tri primljena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke