Pamtiće se ovaj meč po najduže gledanom VAR-u, Radniku bodovi protiv Spartaka!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 07.08.2023.
20:30
Izvor: Sportske.net

Radnik stigao do bodova.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Radnik iz Surdulice je podigao nivo igre u odnosu na prvu utakmicu Super lige Srbije koju su odigrali protiv Mladosti iz Lučana, pa su danas na svom terenu savladali Spartak iz Subotice rezultatom 2:0 (1:0).

Već u 4. minutu utakmice Vuk Mitošević je uspeo da savlada golmana Spartaka, emotivno je proslavio gol, čak je i zaplakao iz nepoznatih razloga. 

Inače, ovo mu je prvi gol po povratku na terenu posle teške povrede koju je doživeo prošle godine kada je polomio nogu u meču protiv Radničkog iz Kragujevca.  

Sve je bilo rešeno u 58. minutu utakmice kada je Vukašin Bogdanović pogodio mrežu, sumnjivo je bilo i sudija je gledao VAR, trajalo je neverovatnih 13 minuta da bi na kraju bila doneta odluka - gol je. Zaista je bilo nemoguće iz više uglova zaključiti da li je bio ofsajd ili ne, i ukoliko se u VAR sobi ne vidi jasno, ostaje ona odluka koja je bila i pre gledanja VAR tehnologije. 

Na kraju je meč produžen i za neverovatnih 14 minuta, nije bilo dovoljno Spartaku da se vrati u meč...

Spartak je posle dva kola ostao na tri osvojena boda iz prvog kola, dok je Radnik uspeo da stigne do četvrtog boda iz dva kola. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke