Pančev oduševljen Piksijevom Srbijom i ima poruku za Mitra

Autor: Milovan Longinov
subota 03.04.2021.
12:28
Izvor: Sportske.net, novosti

Makedonac ima reč.

EPA/GEORGI LICOVSKI
EPA/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Legendarni Darko Pančev je komentarisao igru naše reprezentacije pod palicom Dragana Stojkovića.

On je u razgovoru za Novosti pohvalio Dragana Stojkovića, ali i naše igrače, posebno Mitrovića.

"Vidi se napredak u igri Srbije, da su motivacija i zalaganje na višem nivou i zbog toga se sve vraća. U meču protiv Portugalije, bila je izvanredna u drugom delu i pokazala kvalitet u kojem je podigla svoj moral, za razliku od pre, kada je lako padala", rekao je Pančev koji je bolju igru i drugačiju Srbiju prikačio na račun novog selektora.

"Nema potrebe trošiti reči o Draganu Stojkoviću i kao treneru i kao igraču. Radio je dugo u Japanu i Kini, ima iskustvo. Smatram da će odraditi dobar posao. Ne zavisi sve od njega, mora da se napravi dobra atmosfera na koju utiču i igrači, ali mislim da će sa Piksijem Srbija da zaliči na ono što fudbalski to i zaslužuje", istakao je Pančev.

Legendarni Makedonac je pohvalio i našu generaciju, odnosno reprezentaciju koju je okupio Dragan Stojković.

"Malog Vlahovića pratim kad god gledam Seriju A, i imam samo pohvale. Jović, iako je bio na marginama u Realu, takođe je sjajan igrač. Čestitao sam Aleksandru nedavno u TV izjavi, a pre manje od godinu dana smo se čuli preko "Skajpa" kada je bio u Londonu i ispričali smo se. Zezaju ga u Fulamu i ovo mu je baš trebalo. Postigao je lepe golove. Naročito onaj drugi protiv Irske, koji je jako zahtevan, a ja kao igrač koji je dao mnogo pogodaka glavom, znam koliko je to teško. Protiv Portugalije se odlično izgurao sa štoperom, dok je u Azerbejdžanu pokazao kako se igra nogom. Posebno kod drugog gola, kada je prevario i igrača i golmana da će da šutira desnom, pa je opalio levom. Neka tera dalje i čestitke za rekord koji je srušio", zaključio je Darko Pančev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke