Pančevci negirali Zvezdinu premiju pred Partizan: "Prinuđeni smo da reagujemo..."

Autor: Ivan Cvetković
petak 01.03.2024.
22:10
Izvor: Sportske.net

Zvezda premira Železničar protiv Partizana? Oglasili se Pančevci!

Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Povodom priča o navodnom premiranju Crvene zvezde od strane Železničara iz Pančeva pred utakmicu protiv Partizana, Pančevci su izdali zvanično saopštenje u kojem negiraju ovu informaciju.

Saopštenje pod nazivom "Za grad i grb - maksimalno do kraja" prenosimo u celosti:

"Fudbalski klub Železničar iz Pančeva nema manir da se u javnosti oglašava saopštenjima, jer isključivo gleda u svoje dvorište, bavi se sopstvenim problemima, sagledava sopstvene greške, sa maksimalnom željom da na terenu ostvari svoj cilj – da u svojoj debitantskoj sezoni među superligašima obezbedi opstanak u srpskoj fudbalskoj eliti.

Ipak, sada smo prinuđeni da reagujemo.

Naime, ovih dana se na pojedinim portalima pojavila potpuno neistinita informacija da je FK Železničar premiran u subotnjem duelu protiv lidera na tabeli, beogradskog Partizana.

Ovu vest odbacujemo kao apsolutno netačnu i obaveštavamo fudbalsku javnost u Srbiji da ćemo i protiv Partizana, baš kao što je to bilo i na svakoj prethodnoj utakmici, baš kao što će biti i do kraja prvenstvene trke za bodove, igrati maksimalno angažovano, borbeno i sa jednom željom – da na sportski način ispunimo cilj i ostvarimo želju naših sugrađana da i od jeseni u Pančevu gledaju superligaški fudbal.

Železničar možda jeste nov u eliti, ali Železničar nije mali klub.

Svaki član našeg kolektiva ostaviće i poslednji atom snage, kako bi na fer i sportski način izborio opstanak u Superligi", stoji u saopštenju koje je potpisalo izvršni odbor superligaša iz Pančeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke