Pančevci se ponadali, ali se u nadoknadi pojavio sjajni Vanja Ilić!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.04.2024.
21:59
Izvor: Sportske.net

Radnički iz Niša stigao do boda na gostovanju Železničaru.

© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Železničar iz Pančeva je vodio protiv Radničkog iz Niša veliki deo meča, ali na kraju pobednika nije bilo, 1:1. Remi koji domaćinu nikako ne odgovara, dok su gosti pred rešavanjem pitanja opstanka u ovoj sezoni, veoma bitan bod za Nišlije. 

Ekipa Siniše Dobrašinovića već neko vreme igra sasvim dobro, a danas nisu uspeli da savladaju Radnički iz Niša.  

Odlično su igrali domaći veći deo susreta, prilično tvrdo, slično kao i u meču protiv IMT-a na gostovanju i čekali su svoju šansu.

Na kraju su je i dočekali, igrao se 49. minut kada je Kahvić uspeo da pogodi mrežu Stevanovića posle centaršuta sa leve strane i posle Purtićevog prebacivanja lopte glavom, Kahvić je bio baš tamo gde treba i pogodio je za 1:0. 

Gosti su do kraja meča uspeli da postignu gol preko Ilića, ali je posle VAR tehnologije sudija reagovao i poništio gol zbog ofsajda.

I onda u 2. minutu nadoknade, lopta kreće od golmana Stevanovića, akcija je tekla po levoj strani i na kraju je Vanja Ilić završio u stilu najboljih napadača za konačnih 1:1! 

Gosti su svakako zaslužili bod, igraju odlično otkako je stigao Dejan Joksimović i zaslužili su i opstanak u najvišem rangu srpskog fudbala. 

Bod kojem se najviše raduju u Ivanjici i na Novom Beogradu, ekipe Javora i IMT-a koje su i dalje daleko od Železničara. 

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke