Pančevcima derbi začelja, blistao Lazar Romanić!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.04.2024.
20:56
Izvor: Sportske.net

Preokret i pobeda domaćih, svi golovi u prvom poluvremenu.

Andrija Sokovic/Starsport
Andrija Sokovic/Starsport

Povezane vesti

Završena je i treća večerašnja utakmica 28. kola Superlige Srbije. Bio je to duel dve poslednjeplasirane ekipe, a kao pobednik je izašla domaća ekipa Železničara koja je u Pančevu bila bolja od Radnika iz Surdulice i slavila rezultatom 3:1.

Železničar sada ima 26 bodova na pretposlednjem, 15. mestu, a Radnik je sve bliži ispadanju, s obzirom da ima čak devet bodova manje na poslednjoj poziciji.

Sam početak meča pripao je gostima koji su golom Borka Duronjića poveli već u četvrtom minutu, ali su Pančevci režirali  preokret i pre kraja prvog poluvremena.

Na izjednačenje se čekalo do 33. minuta kada je Lakićević centrirao sa desne strane, a Lazar Romanić savladao golmana Ranđalovića.

Samo dva minuta kasnije, Ranđelović je ponovo morao da vadi loptu iz mreže, strelac je bio Pavlov, a konačnih 3:1 postavio je Romanić, svojim drugim golom u 41. minutu meča.

U nastavku su Pančevci bez većih problema održali stečenu prednost i upisali prvu pobedu pod vođstvom novog trenera Siniše Dobrašinovića, a Surduličani su posle Duronjićevoig gola uspeli još samo jednom da upute udarac ka protivničkom golu.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke