Pankov poslao jaku poruku: "Ne može nam niko ništa"

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 04.07.2021.
15:45
Izvor: Sportske.net

Zvezdin štoper govorio za klupski sajt.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Defanzivac Crvene zvezde Radovan Pankov analizirao je za klupski sajt dosadašanji deo priprema i sa ushićenjem govorio o novoj sezoni, koja će početi za manje od dve nedelje i Ling long Superligi Srbije.

"Malo smo umorni, ali to je ono što je normalno u pripremnom periodu. Moramo da se spremimo kako bismo ispunili očekivanja zvezdaške javnosti", započeo je Pankov priču za klupski sajt.

Svestan je da u pripremnoj fazi dolazi do različitih propusta, što se i videlo u prijateljskim mečevima protiv GAK-a i Arisa.

"Radimo dosta na detaljima kako se to više ne bi ponavljalo. Zadovoljan sam što smo postigli puno golova, a mogao je biti i koji više na ove dve utakmice", rekao je Zvezdin štoper.

Pohvalno je pričao o atmosferi u timu.

"Atmosfera je zaista vrhunska i uz nju nam sve lakše pada. U prethodne dve godine, koliko sam ja tu, ne mogu da kažem nijednu lošu reč za momke u svlačionici. Stvarno su izuzetni i jedva smo čekali da se ponovo okupimo i krenemo sa treninzima. Tu su šale i zabava i uvek neko „peckanje“, naravno u granicama normale. Ne pamtim da je ovakva atmosfera vladala u nekom klubu za koji sam igrao u karijeri", kazao je Pankov.

Zvezdin junak iz Kopenhagena govorio je i o izazovima u narednoj sezoni.

"Mi smo ozbiljna grupa koja se drži zajedno. Ima svakakvih stvari koje spolja dolaze do nas, ali nedamo se. Pokazali smo prošle sezone da nam niko ništa ne može. Odmah na startu sezone derbi utakmica sa našim drugim najvećim rivalom Vojvodinom. Nakon toga slede izazovi u Evropi, ono što svaki navijač Zvezde voli. Moramo da budemo na visokom nivou kada počnu evropske utakmice", zaključio je Pankov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke