Panteliću stigla podrška od bivšeg saigrača: ''Da nam Super liga bude još bolja''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.05.2021.
18:22
Izvor: Beta

Pantelić će ispuniti zacrtane ciljeve?

Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©
Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nekadašnji reprezentativac Milan Biševac rekao je danas da veruje da će vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić uz pomoć saradnika i klubova ispuniti ciljeve i podići kvalitet srpskog fudbala.

Biševac je rekao da kao bivši reprezentativac i osvajač duple krune sa Crvenom zvezdom, prati dešavanja u srpskom fudbalu i da nema bolje reklame od dobrih rezultata crveno-belih u Evropi i uspeha nacionalne selekcije i njenih mlađih kategorija.

"Očekujem da i u narednim godinama bude tako, da klubovi dođu do grupnih faza UEFA takmičenja, a nacionalne selekcije stignu tamo gde im je i mesto, do evropskih i svetskih prvenstava. Znam da je to cilj i ljudi koji su u Savezu. Vidim pozitivnu energiju i želju", rekao je Biševac agenciji Beta.

On je podržao rad Pantelića, koji je vršilac dužnosti predsednika FSS, otkako je Slaviša Kokeza podneo ostavku.

"Očekujem i da nam Super liga bude još bolja i da podignemo kvalitet klupskog fudbala. Dve godine sam delio svlačionicu sa Markom Pantelićem u Crvenoj zvezdi i verujem da će na mestu na kojem se nalazi, uz pomoć saradnika ali i onih koji vode klubove, ispuniti zacrtane ciljeve. Mi smo fudbalska nacija i očekujem da budemo na mestu koje nam pripada. I u Evropi i u svetu", naveo je Biševac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke